Bye bye cupcakes.

Lyckades få i mig lite yoghurt, och har även hunnit ta mig en lång dusch. Alldeles snart ska jag börja sminka mig och klä mig etc. Men först hade jag tänkt skriva några rader och säga hej då till er. För detta blir nog det sista inlägget jag hinner skriva innan jag åker. Dagen kommer bli ganska stressig och fullspäckad, så jag skriver en liten avskedshälsning nu istället så det inte glöms bort!

Men ni får ha det så underbart tills vi hörs igen! :) Egentligen har jag ingen aning om när det blir, för det återstår att se om jag har tillgång till internet där borta, och sedan har jag och Fanny inte köpt någon flygbiljett hem ännu. Haha så vi kommer vara borta på obestämd tid. Fast det beror på hur det går på mitt hemliga möte. Går allting bra där kanske vi kommer hem på måndag. Men som sagt, ingenting är bestämt utan vi får helt enkelt ta dagarna som de kommer.

Om jag får chans så kommer jag att uppdatera bloggen under min resa, så det är bara ni håller utkik! :) Lämna gärna massor med kommentarer så jag har mycket att svara på senare. Ni kanske kan tipsa om någon affär i Stockholm som jag måste besöka?

Men nu måste jag verkligen börja med den slutliga stylingen. Vi hörs igen om några dagar, och då kommer massor med bilder på shopping och annat läggas in på bloggen från Stockholmsresan. Så håll utkik!!

Massor med kramar
/ Camilla
 .

Keep your fingers crossed.

Godmorgon kära läsare! Ska börja med att be om förlåtelse för den dåliga uppdateringen igår kväll. Men det hanns helt enkelt aldrig med att blogga med tanke på att Fanny kom vid klockan 18.00 och då gjorde vi sista planeringarna inför resan som äger rum IKVÄLL! Jag packade lite och sedan slog vi oss ner framför tv:n och såg på "Män som hatar kvinnor". Utan tvekan den bästa svenska filmen jag någonsin har sett. Fy fasen så bra den var!!


Sedan när Fanny for hem var klockan så pass mycket så både jag och boyie var tvungna att krypa i säng direkt. Men jag kan säga det att jag har inte sovit bra inatt! Dels tog det en evighet innan jag somnade, och sedan vaknade jag jätte tidigt nu på morgonen och kunde inte alls somna om. Jag är nervös och pirrig i hela kroppen, och det har ju sina orsaker. Först och främst ska jag på ett hemligt möte nu på morgonen. Yes, it´s a secret. Om allting går vägen kommer ni få veta det lite senare vad detta är för en hemlighet. Ni blir säkert nyfikna? Men tyvärr måste jag hålla er på sträckbänken lite till. Men jag ber er, håll tummarna för mig idag!

Den andra orsaken till att jag är ett nervöst vrak denna morgon är på grund av att ikväll är första gången någonsin i mitt liv hittills som jag ska flyga. Det är faktiskt sant.. Så jag är enormt super extremt nervös. Usch usch usch. Jag måste försöka få någon ordning på mina nerver, och jag måste försöka få i mig någon mat nu på morgonen. Vi får se hur det går med den saken..

Puss&kram.




you don't know what you got till you're missing it a lot.





Jag bokstavligt talat älskar den här låten <3

Stress är mitt mellannamn.

Alldeles strax ska jag börja bege mig in till stan. Har ingen aning om hur lång tid mina ärenden kommer ta. Men förhoppningsvis ska det väl vara överstökat rätt så snabbt, för som sagt, det är mycket annat som jag måste hinna med att göra idag också!

Hoppas ni får en underbar dag :)
.

Another day in paradise.

Godmorgon sötnosar! Uppe med tuppen, as usual. Hade så mycket spring i benen så jag hade inte längre någon ro till att ligga kvar i sängen. Vi får se om jag kanske rent utav skulle ta mig en morgon promenad nu för att göra mig av med lite energi innan jag far in till stan. Men som sagt, vi får se. Vädret är inte uppmuntrande denna morgon med dimma och blåst. Är osäker på om det regnar eller inte. Men först och främst ska jag då ta mig någon frukost nu.

Vi hörs på en liten stund :)

Det finns en stjärna man får ta ner.

Nu är det sängdags för lilla damen och hennes karl. Imorgon måste jag verkligen ta tag i packningen inför Stockholms resan. Har inte bestämt någonting som ska med ännu, ILLA! Fast det löser sig. Sedan ska jag även in en sväng på stan, vara med Fanny och har en massa andra saker som måste hinnas med också.

Men som sagt, sängen nu. Natti natti!


En liten bit av mig finns nog kvar hos dig.

Visst är det märkligt att maten alltid är så mycket godare när man äter hemma hos föräldrarna? Idag var heller inget undantag. Det bjöds på smaskig kebab och sedan en liten efterrätt på det. För att vara ärlig känns det fortfarande som att magen ska spricka! Haha men när det är så gott är det svårt att sluta äta vid "lagom", det blir lätt alldeles för mycket. Fast vad gör väl det. Som ordspråket lyder, "äta bör man, annars dör man".  Det är den filosofin jag levt efter ikväll.

Dessutom antar jag att alla vet vilken dag det är idag? "DEN 25:E SMÄLLER DET"!! För att citera den välkända Magnus Uggla låten. Och ja, idag har det sannerligen smällt till på bankkontot. Halleluja för den efterlängtade lönen! Just nu är jag så oerhört taggad på Stockholmsresan som inträffar om inte mindre än 2 dagar. På torsdag 20.30 lyfter planet!

Vad har ni haft för er ikväll? :)
.

Time is going on and on, it goes forever.


Om lite mindre än en timme slutar boyie från jobbet och då ska vi fara raka vägen hem till mina föräldrar och äta middag. Så det är nog bäst att jag börjar göra mig iordning nu. Har ingen aning om hur länge vi blir borta, men jag skriver några rader sen när jag kommer tillbaka.

Då kanske jag lägger ut bilder på dagens outfit också om ni har tur ;) Så håll koll!

Hoppas ni får en trevlig kväll.
.

Jordin Sparks feat Chris Brown - No Air




Saker är inte alltid som de verkar.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav en loppis historia till er, som inträffade för flera år sedan, när jag var omkring 14-15 år gammal. Det var nämligen som så att jag och en kompis var på en liten loppmarknad som var anordnad på en privatpersons gård här i Ursviken och kikade. I en utav alla de många fyndlådorna som fanns där lyckades jag hitta en silvrig sparbössa som jag genast blev förtjust i. Men trots det ringa priset av 15 kronor var jag ändå något tveksam till om jag skulle köpa den eller inte.

Kvinnan i fråga som sålde denna sparbössa såg min funderande min och kom fram och pratade med mig. Då demonstrerade hon även att när man stoppade i ett mynt i bössan så började den spela en vacker melodi. Detta fick min beslutsångest att försvinna och jag bestämde mig för att köpa den. På ett villkor. "Får man den för en femma?" Höjdpunkten på loppisar har för mig alltid varit att pruta. Naturligtvis var jag tvungen att göra så även denna gång. Kvinnan log mot mig och nickade. Men innan köpet ägde rum öppnade kvinnan sparbössan och tog ut myntet. Då detta var klart räckte jag över min glänsande femma och var därmed den nye ägaren av sparbössan.

Då jag och min kompis efter någon timme återvände hem lade vi ut våra fynd på rumsgolvet för att granska dem ordentligt. Det var då jag såg att det var någonting i springan på sparbössan där man stoppar ner sina pengar. Jag blev givetvis fundersam och öppnade den för att se vad det kunde vara. Till min stora förvåning drar jag fram en hundralapp ur den lilla kammaren inuti!! Sedeln hade legat i sparbössan hela tiden, och den var lite halverst undangömd, därav att kvinnan inte såg den när hon öppnade den för att ta ur kronan.
-

Haha. Jag måste säga att det är en ganska bra affär, att köpa en sparbössa för 5 kronor och ändå på något vis bli 95 kronor rikare. Inte dåligt va?

Utan tvekan ett av mina bästa loppisfynd.



 


Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?

Goodmorning cupcakes! Den tidiga kvällen igår, kombinerat med en liten sovmorgon idag har gjort susen och jag känner mig faktiskt alldeles utvilad och pigg denna morgon. Snart ska jag ta mig lite frukost bestående av vanilj youghurt och havrefras, sedan ska jag nog hoppa in i duschen. Ta en riktigt lång och varm dusch.... Det kör vi på!

My key don't fit my life no more.

Sådär. Nu har jag tagit kort på dagens lilla shopping och tänkte dela med mig utav mina fynd med er. Enjoy!


Sjal med fransar 50:- ord.pris 149:- Cubus


Två tyg stuvbitar 5:-/styck Ohlssons tyger

Det blev något av en "budget" shopping idag, vilket absolut inte gör någonting. Det gillas när det är billigt och bra!
.


This just to be a funhouse. But now it´s full of evil clowns.







Pink lyckas alltid producera bra låtar med meningsfulla texter. Vad som är så härligt med henne är att hon inte är som någon annan, utan verkligen sig själv. Hennes videor går heller inte bara ut på att vara sexig och visa så mycket hud som möjligt. Utan hon bjuder på sig själv, och visar att man kan göra det MED kläderna på också. Hon marknadsför sin musik genom hennes röst och personlighet, inte genom hennes sexappeal. GO PINK!

Det finns känslor som aldrig tar slut.

Det blev något ändrade planer idag. Istället för att promenera in till staden och strosa runt där själv, så ringde mamma vid halv 10.00 och sa att vi skulle ha familjelunch på Tatung. Sagt och gjort. Vid 11.00 satt hela familjen bänkade vid ett av fönsterborden och avnjöt deras lunchbuffé. Oerhört gott och framförallt fruktansvärt mysigt att göra sådana saker tillsammans med familjen. Efter lunchen strosade jag och mamma runt på lite affärer och förlåt mig plånboken, förlåt stockholmsresan men det blev lite shopping idag. MEN till mitt försvar så har jag endast handlat för 60 kronor. En sjal och lite tygbitar som jag tänkte göra någonting roligt av, inte dåligt va? Det kommer bilder på det senare ikväll. Sedan hade jag turen att få två filmer av pappa också, P.S I love you och Mamma Mia. Två helt underbara filmer! Om ni inte redan sett dem, gör det på direkten.

Tänkte att jag skulle snabb skriva några rader till er om hur min dag har varit hittills. För nu ska jag nämligen ut i solen igen och promenera till ICA och införskaffa lite frukt av alla dess slag.. Men innan jag går måste jag bara få säga vilket fantastiskt väder det är ute! Solen skiner och det är inte bara för syns skull, utan den värmer också. Man blir så glad och full av energi i hela kroppen. Jag älskar det!

Hoppas ni har en härlig dag :)

Waking up screaming, it’s always the same.

Goodmorning sunshines! Är allt bra med er idag? Personligen är det relativt bra bortsett från ömheten och smärtan i axelpartiet. Förmodligen har jag på något sätt legat konstigt inatt och ömheten är nog resultatet från detta. Har också fått höra från boyie att han fått min armbåge i sitt ansikte flera gånger inatt, så jag har nog sovit ganska oroligt också till råga på allt. Fast drömmer man mardrömmar som sådana att man springer för sitt liv för att undvika mördare kanske det är förlåtligt?

Men, en ny dag har nu börjat. Solen skiner ute och som vanligt ser det ut som att trädtopparna ska böjas på mitten utav blåsten. Planerna för idag består av att fara in till stan där jag har några ärenden som måste uträttas. Bortsett från det får vi helt enkelt se vad som händer och sker. Vad jag däremot vet är att nu ska jag gå och ta mig lite frukost :)

Tjingeling.

Who`s gonna be there forever?



 

You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into a million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who`s gonna be there forever?
.

Jag älskar verkligen texten på den här låten. Den påminner mig om förra sommaren. På både gott och ont.

It's time to start the countdown.

Godmorgon på er alla gulliga läsare! Är allting bra idag? Med mig är det bara bra, om än man är något trött. På senaste tiden känns det som att jag börjat vara ovanligt mycket trött. Kanske är det bara tillfälligt, eller kanske är det den nalkande hösten som håller nere min energi något. Vem vet..

Vad jag däremot vet är att jag och boyie snart ska börja äta frukost. Sedan ska vi fara på loppis på Folkparken och kika. Eller, rättare sagt så hoppas jag att det är loppis där idag. I tidningen stod det att det skulle vara sista ute loppisen för säsongen denna söndag, och naturligtvis är det tvunget att vara regnigt och mulet väder idag. Fast vi ska upp dit och hålla tummarna för att det står några tappra säljare på plats. 

Nu däremot måste jag börja skynda mig lite. Kommer svara på alla kommentarer när jag kommit hem igen :) Jag hoppas ni kan vänta tills dess! Och återigen påminner jag er att rösta på mig på veckans blogg tävling på http://deity.blogg.se om ni gillar min blogg.

Puss&kram

.

over and over again.

En tanke har slagit mig.. När jag hittar en låt som jag verkligen gillar, och som har en text som är betydelsefull för mig så kan jag spela den i princip hur många gånger som helst efter varandra. Om och om igen. Jag pratar alltså om flera timmar i sträck.. Herregud, när man tänker på det såhär. Snacka om att vara världens sönder nötare av låtar!! I och för sig är det ingenting jag personligen lider av, haha, men ibland kan man få vissa klagomål av personer i min omgivning. "Har du INGA andra låtar eller??".. 

När jag tänker efter har jag alltid gjort så. Har jag verkligen fastnat för en låt spelar det ingen roll hur ofta och hur mycket jag hör den. För jag ledsnar inte så som man hör att många andra gör när de har hört en låt för mycket.. Är det någon fler som är likadan? Eller är det bara jag som är annorlunda? 

You don't know what you got till you're missing it a lot.

Hej bloggen! Då har man nyss kommit hem. Det blev minst sagt en heldag i Jörn och mycket har hunnits med att göra. Har bland annat plockat bär, fikat på café, tvättat boyies bil, lagat mat, ätit den underbara middagen och slutligen bara myst framför tv:n. Så det har varit en fullspäckad och väldigt trevlig dag idag med svärföräldrarna.

Hur har er dag varit? :)
.

I just cant ignore this feeling.

Nu börjar det vara dags för mig att säga god natt till er fina läsare! Jag och babe ska nämligen upp tidigt imorgon för att fara till Jörn och spendera dagen där tillsammans med hans familj. Så det kommer nog bli lite dålig uppdatering imorgon fram tills kvällen. Ska trots allt försöka hinna blogga lite imorgon på morgonen innan vi far, men det är tyvärr ingenting jag kan lova att det hinns med. Men håll utkik. Jag skriver så fort jag har kommit hem igen iallafall!

Överrös mig gärna med en massa kommentarer så jag får mycket att läsa när jag kommer hem igen :) Kram på er!


A single bullet got me.





Som så många andra band har nu även de en gång så stora flickidolerna Backstreet Boys gjort comeback! För många år sedan var jag själv en av de tjejerna som hade vartenda album, samlade klistermärken och idolkort av dem. Jag minns att min favorit på den tiden var Brian, för han var ju så fruktansvärt söt med sina bruna lockar. Dessutom fyller vi faktiskt år på samma dag också, 20 februari!! Haha. Tänk ändå vilka tider det var, och framförallt så liten man var.

Om sanningen ska fram måste jag väl ändå erkänna att man fortfarande är lite svag för BSB hur fjantigt vissa än må tycka att det är. Men jag tycker de lyckas riktigt bra med den här låten att göra en återupplivning av det forna bandet. Jag gillar den helt enkelt. Vad säger ni?

I tried to paint you a picture, but the colours were all wrong.

Oj vilket flängande hit och dit det har varit idag. Först var jag och boyie på stan och kikade in på den nyöppnade Scorett affären. Men jag måste säga att jag blev besviken, främst för att på alla snygga skor jag hittade låg priset kring 999 kronor. För mig är det alldeles för mycket att lägga på ett par skor när jag vet att jag kan få två par för det priset på DinSKo, där skorna är minst lika snygga. Så det blev ingen sko shopping idag, och ingen shopping på någon utav de övriga affärerna vi var in på heller för den delen. Försöker nämligen hålla hårt i plånboken nu inför Stockholmsresan, för där förmodar jag att det kommer brännas en hel del pengar.

När vi var klara på stan for vi upp på Solbacken där vi gick på OnOff och Expert, där vi slutligen handlade en hår trimmer på den sistnämnda affären. Då vi kom tillbaka till lägenheten fick jag leka frisör och klippa boyie, vilket inte resulterade i några större missöden. När klippningen var klar var vi så fruktansvärt hungriga så vi for och åt på Wook & Roll fredagen till ära. Dessvärre måste jag säga att jag blev lite besviken på min maträtt, enormt stark var den men nästan helt utan smak. Så fick jag smaka på älsklingens mat, kyckling med cashewnötter, och det var ju underbart!! Varför blir det alltid så, att den man äter tillsammans med alltid lyckas beställa den godare måltiden?

Hur som helst. Nu är vi åter tillbaka till lägenheten, men vi lär inte bli långvarade här denna gången heller. För resten av kvällen ska nämligen spenderas hemma hos mina föräldrar. Vilket kommer bli enormt mysigt!

Jag hoppas ni har en underbar fredag kväll :)
.



Help me.




Hidden memories come stealing from my mind.

Godmorgon på er! Vilken underbar morgon det är idag. Det är fredag, solen lyser in genom fönstret och det bästa av allt är att både jag och älsklingen är lediga idag! Lång helg för oss båda två med andra ord..

Har nyss ätit frukost också, så jag sitter med en tom skål bredvid mig som för bara en liten stund sedan var fylld med vaniljyoghurt och havrefras. Simpelt men gott! Tänkte svara på lite kommentarer nu och sedan blir det att borsta tänderna och börja göra sig klar för dagen. Egentligen är ingenting speciellt inplanerat så vi får se vad vi hittar på helt enkelt.

Vad har ni för planer för dagen?
.

Tick tock, the clock is getting louder.




Stuck in reverse.

Godmorgon på er fina läsare! Som ni märkte blev det tyvärr ingenting mer bloggat igår kväll. Då boyie hade hämtat mig hos Fanny gjorde vi oss klara för kvällen direkt vi kom till lägenheten och kröp sedan ner i sängen. Tror nog att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden!

Kvällen hos Fanny igår bestod av bokning av flygbiljetter, så torsdagen den 27 augusti klockan 20.30 börjar vår resa mot huvudstaden! Inte bara blir det första gången jag flyger, utan även första gången jag besöker Stockholm. Chockerande men sant. Så jag kunde verkligen inte se fram emot den här resan mer, eller vara mer uppspelt än jag redan är! När vi hade planerat och diskuterat färdigt om resan så slog vi oss ner i deras vardagsrum och såg Twilight. Fanny hade nämligen aldrig sett denna tidigare, men inte nekade jag till att tillbringa sisådär två timmar dregglandes över en Edward Cullen för ungefär femte gången. Haha. Jag är helt enkelt förälskad i den filmen. Vad tycker ni själva om den? :)

Men nu ska jag gå och ta mig lite frukost!


.

I´m going out for a while.

Nu ska jag byta kläder och sedan återstår inte så mycket mer än att börja traska till Fanny. Ska försöka skriva några rader sen när jag kommer hem igen.


Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
.


Do you agree?


Enklare än såhär kan det knappast bli. En vanlig bas t-shirt (eller vilken tröja som helst) och stora blaffiga broscher som fästs på axlarna. Resultatet ser ni ovan.. Visst är det ganska läckert? Med enkla medel går det att pimpa till den mest vardagliga outfiten och göra den lite personligt wild & crazy.

Detta föll mig verkligen i smaken!

You either stand or you fall.

Har nyss kommit ut från duschen och nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Lyssnar på musik, läser lite bloggar och pysslar på med det ena och det andra. Vad gäller min stanvistelse idag gick det faktiskt riktigt bra. Fick positiv respons på många ställen, men det återstår att se om man är outstanding i den hårda konkurrensen. Därför väljer jag att inte skriva så detaljerat om detta genom att allting är så osäkert. Händer det någonting spännande på jobbfronten så kommer jag givetvis tala om det för er när saker och ting känns lite tryggare.

Haha så måste jag ju bara få berätta lite om min ytterst pyttelilla "tur dag" idag. Det vill säga att jag hittade en tjugokronors sedel på marken när jag korsade torget på stan. Yeey!
.

I can't reach.





In a world without dreams, things are no more than they seem.

Idag är man verkligen uppe med tuppen. Har ont i huvudet och känner mig tät i näsan. Fruktar att en förkylning är på intågande, men jag håller tummarna för att så inte är fallet. På ett tag ska jag klä mig och sminka mig för att sedan fara och hjälpa pappa att handla. Sedan ska jag in på stan och lämna mitt CV till lite olika affärer, och hoppas att det kanske kan resultera i om än inte en fast anställning, ett till extrajobb. Det känns som att det enda jag gör på dagarna nu är att springa på stan. But hey, det kanske är en arbetslös vardag..

Ikväll blir det iallafall filmkväll med Fanny och biljetterna till Stockholm ska nog även bokas. Det är ju ungefär bara en vecka kvar tills vi far!!!

Vad ska ni göra idag? =)
.


Effektivitet.

Puh. Sitter och skriver på mitt CV och personliga brev så fingrarna i princip glöder. Känner att jag behöver en liten paus nu.. Vad skulle då kunna passa bättre än att slänga sig i soffan framför ett How I met your mother avsnitt och ha en nyskuren färsk ananas att smaska på? Mums!

 
you spin me right round baby, right round.
.

I want this, and I want that.

Sådär ja. Då var mötet avklarat, (som inte tog mer än 1 timme) och ett besök till brorsan har även hunnits med. Nu är jag äntligen hemma och hade tänkt skicka in lite jobbansökningar ikväll och ordna lite med sådant. Jag blev som peppad efter att ha varit på arbetsförmedlingen!

Vad jag också har blivit sugen på är att sy. Konstigt men sant. Det kliar i fingrarna efter att pyssla och skapa och göra någonting "made by me"! Så vi får se om denna kreativa lust håller i sig, då kanske det blir några bilder på bloggen senare med lite hemma gjorda saker. Fast vi får se som sagt. Det känns som att man har hundra olika saker som borde hinnas med och borde göras. Men fastän man är hemma mycket på dagarna hinner man ändå inte med någonting.. Dygnet har alldeles för lite timmar helt enkelt. Eller så är det bara jag som är för lat.. Näe, det lät inge vidare. Det måste nog vara det första alternativet! I hope..
.


Sometimes I swear, sometimes I pray.

Godmorgon!  Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en stock, enda tills pojkvännen steg upp och var tvungen att börja bege sig till jobbet kring kl.07.00. Efter det hade jag svårt att somna och när jag väl gjorde det drömde jag jätte konstiga drömmar. Usch säger jag bara.. Men nu sitter jag här, fortfarande i den dåsiga trötthets dimman, men den börjar avta något. Ska snart äta frukost, och sedan måste jag vara duktig och diska också innan jag beger mig till arbetsförmedlingen. Mötet är 13.15 så det blir perfekt om jag börjar traska vid 12.00. Promenaden in till stan tar ungefär 40-45 minuter, vilket är ganska lagomt.

Sist jag var på arbetsförmedlingen fick jag med mig ett häfte fullt med frågor hem. Det måste jag hinna svara på också innan jag far, och framförallt får jag inte glömma att ta med mig det!! Fast med min vanliga tur vore det väl föga otroligt om det är just det som kommer hända.

Håll tummarna för mig idag att jag kommer ihåg allting!
.

The day has come to an end.

Det blir en någorlunda tidig kväll ikväll. Så jag hoppas alla ni gulliga läsare får en riktigt god natts sömn när ni väl går och lägger er!

Sov gott så hörs vi imorgon.
.

I´m thinking.

Visst är det en härlig känsla när man kommer ut från duschen och luktar sådär sagolikt gott om hela kroppen? Underbart. En riktig feel-good känsla! Passade på att unna mig själv en riktigt lång dusch och nu står uppdatering och finslipning av mitt CV på "att göra listan" . Ska in på arbetsförmedlingen imorgon och gå på ett möte där 13.15, vilket jag inte är alltför upphetsad över. Men, det måste ju trots allt göras..

Tänk så länge man väntat på att gå ut gymnasiet och ta studenten. Nu när man sitter här relativt nyutexaminerad är det nästan så man trots allt längtar tillbaka. Tänk så bekymmerslös tillvaron var då! Visst hade man det jobbigt ibland med prov och läxor, men man hade trots allt en vardaglig rutin. Någonstans att ta vägen på dagarna. Man hade sitt studiebidrag på 1050 kronor om än det inte må vara mycket. Nu sitter man här sysslolös och arbetslös. Allting känns bara löst i ens vardag. Även om jag har ett extra jobb är min vardag fortfarande oviss. Jag vet inte om jag får jobba en dag i månaden eller fem. Tack och lov har man iallafall sommarjobbets löner att fortfarande inkassera. Men sen då? Även om man anstränger sig och gör allt för att få ett jobb vet vi alla att det inte är världens bästa tider för tillfället. Tragiskt men sant.

Så självklart är jag orolig för framtiden. Många "tänk om" cirkulerar i mitt huvud. Men i slutändan kan jag inte göra någonting annat än mitt bästa och bara hoppas att det tar mig så långt som det behövs. Jag vill kunna vakna på morgonen och känna en trygghet. Ha en fast inkomst och göra någonting jag trivs med. Det är min dröm. Det är den jag ska sträva efter att förverkliga. Om än vägen dit ibland må kännas lång, är det viktigt att man inte ger upp. Tiderna ser inte ljusa ut, och jag är inte den enda arbetslösa personen. Men jag vill bryta mig ut från den massan. Jag vill. Jag ska. Jag kan!
.

Yes, I´m addicted.

Nu blir det snart att se How I met your mother på kanal 3. En av världens bästa serier!
.


Gorgeous.



Svart och vitt. Stilrent. Men ack så snyggt.
 .

Autumn is here.

Nyvaken och jätte frysen. Såg på termometern för en liten stund sedan och det är inte många grader varmt ute idag, och det blir inte direkt bättre av att det blåser ordentligt.. Jag ska snart ta mig lite frukost och sedan blir det nog att fixa och dona lite i lägenheten. Ibland kan det faktiskt vara riktigt trevligt att pyssla på lite och städa medan stereons högtalare pulserar ut ljuva toner. Idag är en sådan dag. En pyssel dag.

Har lite tankar på att gå in till stan senare idag också. Få mig en liten promenad och komma ut lite. Jag sover så dåligt om nätterna om jag inte rör på mig under dagen. Så det får nog lov att bli så.

Men nu, breakfast!
.

Tiden flyger iväg.

Visst har dagen gått fort idag? Fastän jag egentligen inte gjort någonting vettigt överhuvudtaget känns det som att dagen bara har flygit iväg.. Kvällen har spenderats i soffan framför serier och sedan slutligen en film, "Lake view terrace" med Samuel L Jackson. Lite seg film som verkligen tar upp rasdiskrimineringar och vad en dålig grannsämja kan ställa till med. Filmen väckte många känslor och jag blev minst sagt lite irriterad av att se den. Så om ni väljer att aldrig se denna film gör ni nog ett klokt val.

Sedan har jag faktiskt dansat vals ikväll också. Eller, vals och vals. Det var iallafall ett tappert försök att efterlikna den välkända dansen. Jag och boyie tog oss en liten svängom i väntan på att maten skulle bli klar. Haha, det får mig att tänka på min gympalärare på högstadiet. Oj så många gånger han försökte övertala mig att valsen är en dans man måste ha kunskap om senare i livet. Men envis som jag var nekade jag blint till detta och var inte alltför entusiastisk på dessa lektioner. Dans var ju bara larvigt! Nu såhär i efterhand kan jag ibland tänka att mitt tonåriga jag var lite väl dumt. Men än idag är jag ändå alldeles för envis för att erkänna någonting sådant! Dans är fortfarande larvigt, och vill jag dansa vals. Ja, då gör jag det helt enkelt på mitt sätt. Där med basta.

.


Raindrops keep falling on my head.

Regnet fortsätter att vräka ner ute. Tack och lov är det inte alltför långt från parkeringen till ytterdörren så vi klarade oss relativt bra från att bli alldeles dränkta. Det blev en tripp upp till Solbacken idag och vi har strosat runt i den ena affären efter den andra. Dessvärre blev det ingenting handlat, förutom en stor matkasse från IcaMaxi. 

När jag var liten tyckte jag alltid att söndagar var den värsta dagen på hela veckan. Allting var bara så fruktansvärt tråkigt! Men på senare år har jag börjat tycka att det är en ganska mysig dag ändå. En dag att ta sig för sådant som man annars inte hunnit med under veckan, pyssla på lite i hemmet eller bara mysa. Fast stämpeln att det är veckans tråkigaste dag kommer nog ändå aldrig att riktigt försvinna, med tanke på att det är helgens sista dag. Sista ledighetsdagen innan veckan börjar om igen. Precis som med allting annat, är slutet på saker ofta ganska trist.

Men nu börjar min mage kurra något fruktansvärt! Ska se om vi ska börja göra någon middag snart. Vi hörs på ett litet tag!


Sleeping beauty.

Det blev en ordentlig och välbehövlig sovmorgon idag. Har känt mig så oerhört trött på senaste tiden, så det var skönt att bara kunna ligga kvar i sängen utan att behöva bry sig om klockan eller en väckare som strax skulle ringa. Tanken idag var att jag och Elias skulle fara på loppis på Folkparken, men jag tror nog vädret sätter stopp för våra planer. Det är gråmulet, blåsigt och regnigt. Så jag tvivlar på att det kommer vara så många säljare där uppe en dag som denna. Så inga bestämda planer för dagen finns ännu. Jag har gett förslaget att göra en runda på Solbacken, det vill säga fara på affärer så som Rusta, Ö&B, blomsterlandet, OnOff osv. Men vi får se hur det blir med den saken. En sak som är säker däremot är att nu blir det "brunch"!


Hörs lite senare kära läsare.
.


Movienight.

Nu har jag och älsklingen nyss sett klart filmen Knowing med Nicolas Cage. Om ni inte redan sett den så kan jag starkt rekomendera den!!

Det blir ett snabbt inlägg denna gång för ögonlocken är tunga som stenar. Ska borsta tänderna och sedan raka vägen i säng!

God natt på er.
.

My candybag with fashion.

Mmm.. Marabou. På en lördag kväll hör det till att man ska ha lite onyttigheter hemma, så som man är van vid sen barnsben med det generations återkommande lördagsgodiset. Så ikväll sitter jag här med en marabou nötchoklad bredvid mig, och naturligtvis ett stort glas iskall mjölk! Det är en självklarhet till choklad. Helt enkelt ett måste..

Sneglar också lite i gratistidningen som H&M delar ut i sina butiker nu. Jag gillar deras tidningar med en sammanfattning av de rådande trenderna och tips och ideér. Så om ni inte redan har hämtat ett eget exemplar av tidningen föreslår jag att ni skyndar er iväg till en butik snarast och gör det.. Nämnde jag förresten att den är gratis?


Skirts skirts skirts.



Fresch fresch fresch! Kikade lite på GinaTricots hemsida och tror ni inte mina ögon fängslades utav dessa två härligheter? Blev oerhört sugen på att klicka hem dem direkt, men samtidigt tycker jag bara man blir missnöjd när man beställer kläder via internet eller kataloger. Personligen föredrar jag att få prova plaggen i en affär och verkligen se hur de sitter på, och känna materialet. Är det någon som håller med mig? Nåja. Jag får väl vänta lite och se om de kommer in på Gina i stan. Fast riktigt alltför länge vågar jag inte vänta!
.

En sömnlös natt.

Nyss hemkommen från arbetet. Som ni märkte blev det inget bloggande imorse för jag var tvungen att prioritera en lite längre sovmorgon. Har nämligen sovit jätte dåligt inatt, har haft alldeles för mycket spring i benen och har inte kunnat koppla av. Har nog både känt mig, och sett ut som en zombie idag på jobbet. Tack och lov gick då dagen fort! 

Men som kompensation för den bortprioriterade bloggningen imorse ska jag försöka vara extra flitig och aktiv i bloggen ikväll istället. Det låter väl bra?
.


Sweet dreams.

Så börjar ännu en dag lida mot sitt slut. Ska bege mig till toan strax och göra mig iordning för sängen. Imorgon kommer dagen att bestå av jobb mellan 11.00 - 16.15, men ska försöka hinna blogga lite på morgonen.

God natt på er mina fina läsare! Sov så gott och dröm sött.
.

I´m walking away.

My lovely shoes I bought today! DinSko har utan tvekan fått in många godbitar som gärna skulle få pryda mina fötter! Men när man provar skorna med skyhöga smala klackar (iallafall för mig) inser jag omedelbart att det inte alls kommer se snyggt och läckert ut när jag kommer gåendes. Snarare tafatt och vingligt. Därför begränsas mina val något, men dessa skor föll mig verkligen i smaken! En liten och bredare kilklack känns stabilt och bra. Snörningen fram tycker jag även förgyller hela skon. Så för min del är detta ett av skoparen som kommer pryda mina fötter i höst.




hit och dit.

Vet ni vad? Jag hann inte stöka undan så mycket i sovrummet. För mitt i städningen fick vi besök av svärföräldrarna. Då blev det återigen in till stan, men denna gång för att äta på Wook&Roll. Beställde en Sataykyckling med jordnötssås och det var himmelskt gott kan jag lova! Ordentligt mätt blev man också, nästan till sprickningsgränsen.. Efter maten for vi tillbaka till lägenheten och umgicks lite här. Sedan for vi en snabbis till JULA där vi köpte trälim som vi behöver för att montera ihop byrån som ska stå i sovrummet. Troligtvis ska vi montera den om en liten stund och få det klart ikväll.

Här ser ni en bild på hur byrån kommer se ut. Enda skillnaden är att våran byrå är i ljus valnöt, och inte svart.

Om man kan bli kär i en möbel så är jag kär i denna! Träet känns så levande, och det är perfekt med de fyra smålådorna längst upp. Tänk att ha massor med små askar däri fullproppade med armband och ringar. Som små juvellådor!

Men nu ska vi börja med vårt lilla projekt. Önska oss lycka till!
.

Somethings are meant to be.

Äntligen hemma. Äntligen mat i kylskåpet. Äntligen är de omtalade skorna mina! Tror ni inte att det fanns ETT par 36:or kvar inne på DinSko? Det var som "meant to be" att dom skulle få följa med mig hem. Ikväll kommer det komma bilder på både skorna och dagens outfit, så det är bara att ni håller utkik.

Ska gå och vika ihop och städa undan lite kläder nu. Det ser ut som om en atombomb slagit ner i sovrummet. Det ser gräsligt ut med andra ord, så detta måste åtgärdas omedelbums.

Puss&kram.
.

Friday, I`m in love.

Godmorgon kära läsare! Det blev en riktig sovmorgon idag, iallafall mätt ur mina perspektiv. Vaknade ungefär för en och en halv timme sedan. Låg kvar i sängen ett bra tag och bara sölade, njöt av att det är fredag. Veckans bästa dag. Sedan fick jag mig tillslut upp och de senaste 40 minuterna har ägnats åt att göra mig klar inför dagen. Snart ska jag och boyie iväg och handla lite mat och snacks inför ikväll. Någon frukost har vi ännu inte ätit, så när vi kommer tillbaka blir det en frukost/lunch. Eller en brunch kanske man kan kalla det? Efter det tror, och hoppas jag att det blir raka vägen till stan.

Vad har ni för planer denna fredag?
.

I have shoes on my mind.

Vet ni vad jag kommer att tänka på nu? Jag for aldrig in till stan idag och hämtade ut skorna som jag hade lagt av.. Attans! Jag har nog ändå bestämt mig för att köpa dem, för annars kommer jag bara ångra mig om jag inte passar på medan storlekarna finns kvar. Jag och boyie får helt enkelt fara in en snabbis imorgon. Så får det bli. Om då storleken finns kvar, ja, då kan jag se det som att det var meningen att jag skulle ha just de skorna! 

Sedan upptäckte jag också när jag kollade besöks statistiken nyss att rekordet var slaget rätt så ordentligt!
 
Hej och varmt välkomna alla ni som hittat hit! Jag hoppas att ni stannar =)

Puss&kram
.
 

Taking care of myself.

Nu sitter jag här nyduschad och nypeelad. Tänkte att jag skulle ta hand om kroppen lite mer för engångs skull och provade därför en av Niveas kroppspeelingar. Om ni frågar mig tycker jag den uppfyller sitt syfte oerhört bra. Huden känns sammetslen och dessutom luktar man otroligt gott! Så den ska jag verkligen använda igen.

Förutom uppfräschningen av mig själv har jag varit ute på en långpromenad, kände att jag behövde rensa tankarna lite. Så jag gjorde som jag alltid gör när jag känner att alldeles för många saker snurrar i huvudet på mig. Snörde på mig gymnastikskorna, pluggade in mp3:ns hörlurar i öronen och begav mig ut för att avreagera mig och ventilera. 

Om en stund ska jag och mammi göra iordning lite kex och te och kika i den nya H&M katalogen.

Hoppas ni alla har en trevlig kväll!
.


Seasons change.

Även fast solen har varit framme och värmt idag börjar det kännas i luften att det går mot höst. Vilket alltid känns lite vemodigt, men enligt min åsikt är ändå hösten den mysigaste årstiden ur alla aspekter. Stora virkade halsdukar, mysiga stickade koftor, mörka kvällar och för att inte tala om naturens alla färgspel! Det är sagolikt vackert..

Men nu är det iallafall färdig solat för idag, och snart vankas det middag. Ett stort smaskigt skrov står på menyn! Mumsigt och bra. Avslutar detta inlägg med den ego-boostande Lóreal sloganen "Because I´m worth it"!
.

Change of coulor.

Haha. Det är inte klokt hur jag ser ut nu! Jag måste seriöst ta och lära mig att "vända" på steken ibland också när jag ligger ute och solar. Nu gör jag som så att jag pressar framsidan så mycket jag bara kan, för att verkligen bli brun på de områden som exponeras mest. Det vill säga ansiktet, halsen och armarna. Därför lägger jag inte så mycket möda på att sola baksidan och nu ser jag väl ut som jag förtjänar. Tänk er ett ballerinakex, ja, fast utan chokladen i mitten då förstås. Brun och vit. Delad.

Himmlarns. Jag får bege mig ut och spendera lite mer tid på baksidan nu. Sedan lär det bli insmörjning av brun utan sol ett tag framöver.. Greaat..

Hoppas ni har en underbar dag i solen!
.

Right here, right now.

Vindruvor och ett stort glas saft blir mina kompanjoner när jag nu beger mig ut i solstolen.

Lev och må!
.

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.

Godmorgon sötnosar! Hoppas att ni har sovit gott. Personligen har jag sovit relativt bra, men min sömn har varit kantad av lite annorlunda drömmar. Småkryp har varit huvudämnet i dessa drömmar, både myror, mygg, spindlar och bin. Det känns ju lite annorlunda att ha blivit jagad av en festparad av spindlar, att myror har försökt krypa in i min mun och att mygg har legat i solstolar och sörplat coca cola. Inte normalt någonstans.. Söker man upp dessa ord i ett drömtydningslexikon får man fram att drömmen eventuellt kan betyda att jag kommer ha framgång i affärer, men otur i arbetet. Det kändes ju inte så bra. Visserligen tycker jag det är oerhört intressant med drömtydning, men jag tar det samtidigt med en nypa salt.. Någon fler än jag som fascineras av drömtydning?

Snart ska jag då ner och äta frukost. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Som jag nämnde i mitt förra inlägg måste jag nog troligtvis in till stan idag igen en snabbis. Fast jag har inte riktigt bestämt mig än! Snacka om beslutsångest.. Också hoppas jag givetvis på att min älskade Elias kommer hem ikväll! Håller tummarna.

Puss&kram.

I´m alive.

Godmorgon på er!
Som ni ser överlevde jag natten utan några besök från varken mördare, inbrottstjuvar, spöken, monster eller andra skrämmande saker. Hann nog inte mer än lägga huvudet på kudden så somnade jag. När jag nu vaknade till för en liten stund sedan och såg solstrålarna lysa in genom fönstret blev jag alldeles för rastlös för att förtsätta ligga kvar i den stora sängen. Jag har aldrig lyckats vara någon "långdistans" sovare på sommrarna, och när jag tänker efter har jag nog aldrig varit det på vintrarna heller. Men under den kalla årstiden är det så mycket lättare att vilja stanna kvar i den varma sängen och kura ihop sig till en boll med täcket tätt om sig!

Vad gäller dagen idag blir den nog ganska lugn. Ska hem till mammi och pappi en sväng och umgås lite med familjen. Om vädret håller i sig blir det åtminstone att försöka sola. Ska nog planera in lite träning senare också. Nu är det däremot frukost som gäller! Hungrig som en varg är vad jag är..




En nattlig bekännelse.

Finns det någon person som alltid kan få en på bra humör, så är det Fanny. Kvällen har bestått av en hel del prat, skratt, godsaker, filmer och youtube klipp. Vi har planerat lite mer inför Stockholms resan som vi nog ska göra i slutet av augusti också. Fast det ska jag berätta lite mer om när det närmar sig avfärds datumet.

Nu börjar klockan vara mycket och snart ska jag ta att krypa ner i sängen. Det kommer kännas konstigt utan att ha älsklingens beskyddande armar runt en, men jag hoppas han får komma hem på torsdag! Gärna tidigare.. Om jag ska berätta en liten hemlighet för er så tycker jag det är smått läskigt att sova ensam i lägenheten. Visst är jag fjantig? Herregud, jag menar jag är 19 år!! Borde man inte vara någorlunda vuxen och klara sig själv då? Uppenbarligen inte.. Jag känner mig så oskyddad på något sätt, och i sådana här stunder är det en klar nackdel att ha livlig fantasi och tro på övernaturliga ting! Märkliga ljud hörs som man annars inte brukar höra. Det är inbillningar, I know. Men det är inte alltid så lätt att övertala sig själv om det.

Det är bara att ta mod till sig och intala sig själv att man inte är någon ynklig harunge. Av någon anledning kommer jag i denna stund att börja tänka på Destineys Childs låt "Miss independent". Så jag kommer nog ligga och nynna på den inatt.

Sov gott och dröm sött!
Vilket ni troligtvis redan gör. Så hörs vi imorgon. Eller rättare sagt senare idag.
Puss.

Tick tack.

Då var det spikat. Fanny kommer kring 6 snåret och innan dess ska jag hinna äta, dammsuga och vika undan lite tvätt. Som vanligt har jag gjort klassikern som börjat bli en del av min vardag nu, nämligen skjuta upp allting till sista minuten. Det var likadant sista veckorna innan skolslutet också, alla inlämningar och uppgifter sköts fram till sista minuten då jag fick sitta uppe hela nätterna och jobba tills jag verkligen blev nöjd. (Var och kan nog fortfarande betraktas som en perfektionist i vissa avseenden). Visserligen har jag alltid hunnit med det jag ska göra, det är inte det som är problemet. Det är ju bara så onödigt att behöva stressa så oerhört mycket när man innerst inne vet att man skulle kunna fått det gjort i ett mycket lugnare tempo. Vilket är bättre både för kroppen och själen.. Hur är det med er, brukar ni också spara saker och ting till sista minuten?


I like my money right where I can see them, hanging in my closet.

Nyss hemkommen från staden där jag hunnit med ett besök på en ineffektiv arbetsförmedling, lunch på Dallas och en liten shoppingrunda. Nu är plånboken aningen tunnare och garderoben mycket fullare. Hittade ett par riktigt snygga jeansshorts på GinaTricot rean som jag snappade åt mig omedelbums! Hade tänkt lägga ut lite bilder på mina fynd, men dessvärre måste det nog bli lite senare för kameran är förtillfället på laddning. Det bokstavligen suger att ha en stenålderskamera med uppladdningsbara batterier, som inte ens håller strömmen. Att införskaffa en ny kamera har stått högt upp på min "att göra" lista väldigt länge nu, men konstigt nog har det aldrig blivit av. Får ta mig i kragen vad gäller det! Då vore det väl även passande att ta tillfället i akt och fråga er kära läsare om det finns någon kamera ni kan rekomendera?

Hade tänkt sätta mig ute på altanen nu en liten stund med nya Cosmopolitan och ett stort glas citronvatten och bara slappa. Det blir nog att ta det ganska lugnt fram tills ikväll då det blir film/prat kväll med Fanny.

Skriver på ett tag. Ha det bra tills dess!
.



A new day rising.

Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott? Det kan jag då säga att jag verkligen har gjort, men dessvärre blev det alldeles för kort tid med den välbehövda skönhetssömnen. Älsklingen skulle nämligen upp klockan 06.00 imorse och sedan dess har jag inte lyckats somna om. Vilket är typiskt. But hey, thats life..

Min mage kurrar något fruktansvärt nu, så det blir att äta lite frukost och se ett avsnitt av sex and the city. Lite pinsamt kanske, men det är först nu jag har börjat sätta mig in i den serien och se den. Lite efter alla andra. Men är det inte som man säger, bättre sent än aldrig?
.

There'll always be a song about you.

Jisses vilket åskoväder det blev, och med en ordentlig regnskur. Personligen tycker jag sådant väder är extremt mysigt. Men då ska det helst vara på kvällskvisten när man kan höra regnet smattra på taket eller fönsterbrädan, medan man själv ligger inne och kurar ihop sig under täcket. Mysigt värre!

Vad som också är oerhört mysigt är att få tillbringa kvällen i Elias varma famn. Imorgon far han iväg till Malå och blir borta några dagar, så det blir en lugn kväll där vi bara får rå om varandra. I kylskåpet finns dessutom två vattenmelonshalvor och i frysen en låda med Carte D`or glass. Så vi ska nog klara oss ganska bra.. Tror ni inte det?


Men men. Nu blir det att se Ice Age 3. Lite barnasinne måste man ju ha kvar!


This is life.


Never look back, never again, its over.

För att återspegla innehållet i mitt förra inlägg så måste jag tragiskt, men sant erkänna att det har varit precis en sådan dag idag som jag fruktade att det skulle bli. En fumlig sådan. En ordentlig klantdag.. Men men, man ska väl ha några sådana också för att verkligen uppskatta de dagar som flyter på utan bekymmer. Jag får iallafall tacka min lyckliga stjärna för att jag inte orsakat några större missöden, utan hållit mig någorlunda lågt på klantighetsskalan.

Vad gäller jobbdagen så har den gått extremt sakta! Kanske för att Skellefteås befolkningen hellre ligger ute på playan och steker än är inne och strosar i affärer. Men vem kan klandra dem? Hade jag bara själv varit ledig idag hade jag parkerat rumpan i solstolen så fort den förmådde sig att kika fram mellan molnen i morse. Istället får jag hoppas på att solen håller i sig tills på tisdag, som det är sagt. För då banne mig ska jag skaffa mig den efterlängtade sommarbrännan! Eller iallafall försöka. Så blek som jag är nu i slutet av en sommar har jag nog aldrig någonsin varit förr. Fast det har ju som sina orsaker med tanke på att jag jobbat dag ut och dag in. Vilket jag inte ska klaga över egentligen för jag har verkligen varit lyckligt lottad som har ett extrajobb över huvudtaget.

Nu ska jag däremot ut i den skinande solen och ta mig en löparrunda. Känns riktigt skönt!


Hard work work.

Har nyss ätit frukost med boyie och klantig som man är har man redan lyckats göra dagens första missöde. Spillde nämligen ut juicen över hela bordet och framförallt över hela mig. Och nej, fråga mig inte hur jag lyckades. För jag är inte själv riktigt säker på vad jag gjorde. Det kanske bara är en sådan där dag då allting ska fumla sig och nästintill jonglera sig ur händerna på en. Håller däremot tummarna för att detta beteende inte fortsätter på jobbet. För då blir det ingen rolig dag minsann! Kanske för alla åskådare, men sannerligen inte för mig.

Näe, nu ska jag borsta tänderna, styla håret och välja kläder inför dagen. För er som inte vet det brukar jag extra jobba på H&M och det är där jag kommer befinna mig idag, heela långa dagen. Så om ni har vägarna förbi, kom in och säg hej!
.

Wish me luck.

All I can do is try.

Efter många om och men har jag bestämt mig för att prova på detta enorma fenomen som slukat samhällets alla åldersgrupper med hull och hår. Det är "inne" och "modernt" att lägga ut sina liv på internet och exponera all sin vakna tid för alla de nyfikna personer som finner detta intressant. I sanningens namn ska jag villigt erkänna att jag är en av dem, men hittills har jag enbart varit en nyfiken läsare. Fram tills ikväll. När mitt skriv begär tillslut tog överhand och förlamade alla mina sinnen tog jag beslutet att även bli en skrivare. Hur nu detta ska gå återstår väl att se. Men jag lovar mig själv, och alla er som eventuellt hittar hit att göra ett helhjärtat försök.

Hoppas ni följer med mig längs vägen.
.
Theres much more to come!
.

RSS 2.0