Dagens.

DAGENS VILL HA: En ordentlig dos med julkänsla.  
DAGENS KLÄDSEL: Lackleggings, svart oversize tröja & grå neverending halsduk.
DAGENS SMINK: Puder, rouge, ögonskugga & mascara.
DAGENS FRISYR: Utsläppt.
DAGENS HÄNDELSE: Hela dagen har spenderats på stan med Fanny för att jaga rätt på de sista julklapparna i folkvimlet.. Now I´m done!   
DAGENS LÅT: Daughtry - What about now.
DAGENS PLANER: Julmys hemma.
DAGENS SAKNAD: Saknar farfar extra mycket nu när julen närmar sig, vill att han ska vara med... + alla fina i Askersund!! ♥
DAGENS DUMMASTE: Onödiga tankar.
DAGENS SJUKA: Hmmm...
DAGENS DROG: Pepparkakor!
DAGENS ROLIGASTE: En nostalgitripp tillbaka till Mysteriet på Greveholms tid =)
DAGENS FAVORIT: Subways Hot Fajita Chicken macka.  
DAGENS KÖP: Julklappar + lite annat smått och gott.
DAGENS GODIS: Ingenting än!
DAGENS HUMÖR: Nedstämd & trött.
DAGENS ORD: Saknad. 


The needle tears a hole.


Svinsyndromet är härmed insprutat i min vänstra arm. Känner mig seg, har ont i huvudet och ont i armen. Så min kväll kommer spenderas precis som på bilden här ovan.. Halvliggandes i soffan.

Men jag byter ut blomman i handen mot ett äpple. Klänningen mot en oversize t-shirt. De bara benen mot mjukisbyxor, och slutligen pumpsen mot tjocksockar! Oglamouröst värre. But I love it.


15 december 2009.


Foto: Google. - H o t t i e.

Godmorgon sötnosar! Idag står jobb mellan 08.45 - 14.00 på schemat. Därefter ska jag in till stan för att möta upp brudarna och ta en fika på Waynes. Trevligt, trevligt!

Hoppas att ni får en underbar dag :) Puss.


Stoppa sockersuget.

För alla oss godisälskare som försöker trappa ner lite på sötsakerna tänkte jag dela med mig av några tips för att stoppa sockersuget som jag hittade på solomags hemsida.. Värt att prova!


1. Målen är viktiga
Som alla vet är frukost det viktigaste målet på dagen. Ät en gärna en rejäl  frukost, om det känns omöjligt så prova med något litet till en början, en frukt till exempel. Du måste få i dig något som håller upp blodsockret så du slipper bli hungrig och sugen på något sött redan tidigt på dagen. Se till att äta var tredje timme, ät en frukt, nötter eller en grönsak. Blodsockret hålls uppe och du känner dig mätt.

2. Äppelcidervinäger
Istället för att dricka läck och saft som är artificiellt sötade så drick vatten. Vatten med en matsked äppelcidervinäger i före måltiden har en dämpande effekt på sockersuget.


3. Skippa lightprodukterna
Produkter som benämns som ”light” är artificiellt sötade vilket ökar insulinnivån i kroppen som leder till ett ökat sockersug, du får med andra ord en motsatt effekt.


4. Te
Te smakar sött men är mycket nyttigare för kroppen. Drick te istället när du känner suget efter socker.


5. Fika
Vi alla vet att en fika kan leda till en bulle eller två. Om du lider av ett riktigt sockersug så köp en grov scones eller macka med pålägg till exempel keso och sallad, till det kan du äta en riktigt mörk choklad bit om du fortfarande känner dig sugen på något.


6. Ägg
Ägg innehåller mycket protein som gör dig mätt och stoppar suget efter något annat. Om du känner ett rejält sug efter socker på kvällen så koka ett ägg istället så känner du dig mätt.

7. Medvetenhet
Läs på förpackningarna och se vad du stoppar i dig. Välj osötade produkter istället för sötade så slipper du få så mycket socker i dig så att kroppen blir beroende och du kan istället unna  dig något gott då och då utan att känna ett behov att du måste ha mer.


I'll spread my wings and I'll learn how to fly.


S - N - Y - G - G - O .

Julkänsla efterlyses.


Foto: Google.

Idag är det den 14 december, och fastän det bara återstår 10 dagar till julafton har inte någon som helst tillstymmelse till julkänsla infunnit sig.
-
Jag saknar den där spralligheten och glädjen som alltid hörde julen till när man var liten. Jag saknar spänningen och ovissheten. Jag till och med saknar att tro på tomten!

Ibland önskar jag att jag fortfarande kunde se världen genom ett barns ögon.


He is dynamite.


Yes yes yes! Vinnaren av Idol 2009 är korad.. Grattis Erik Grönwall!!


RSS 2.0