"Addicted to balance"


Elin Nyströms Style in.


Never say never

Nu är dagen bokad. Torsdag den 26 augusti lägger jag mig under skalpellen för att genomgå min allra första operation någonsin.. I foten. Närmare bestämt i höger foten. Efter flera års väntan, doktorsbesök, smärta och värk ska jag äntligen bli befriad från den benbit som plågat mig fram tills nu..

Att priset för detta eventuellt kommer bli en tid hoppandes på kryckor, ja, det är helt enkelt smällar man får ta!
Baby you took me by surprise

En sak är säker. Träningsvärk får en att känna sig levande!


Live life king sizeOversize skjorta från Modekungen.se - 549 kronor.Ha begär på denna. Så jag. Punkt slut.


I close my eyes and I see youGårdagskvällen kan summeras med ett enda ord. SUVERÄN. Underbart sällskap, en rolig servitör och utsökt mat. Trots våra sprängfyllda magar lyxade även jag och Sanna till det hela genom att dela på en efterrätt vid namn "Death by chocolate". Och efter den första tuggan var namnet till denna ljuvliga dessert helt uppenbar. För jag dog verkligen. Om och om igen. Även såhär dagen efter känner jag hur jag blivit frälst av en visit i chokladhimlen. Mina smaklökar har aldrig tidigare smakat något liknande.. You have to try it!

Och vad gäller denna söndag har den bestått av att skrapa bort avflagnad färg från ett garage, måla detta garage, sola och sist men inte minst har jag tvättat bilar. Så min "duktighets"-kvot för dagen känns mer än välfylld. Nu ska jag städa igenom sovrummet och därefter parkerar jag mig i soffan.. Puss.  


Let me take you far away


Nyss hemkommen efter en mycket trevlig stan vistelse med Fanny. En shoppingrunda som resulterade i en del godbitar på rean, så vi får se om jag slänger in bilder på dem senare. Nu däremot ska jag skynda mig och hoppa in i duschen och börja göra mig klar för kvällens planer. Det blir nämligen en middagsdate på Olles med Sanna och Andreas..

Hoppas ni får en kickass lördag! :)

Look at the starsJag är helt död ikväll. Jobbet gör mig sönderstressad för tillfället och det känns som att jag varit på ett träningspass mellan 09.00 - 19.10. Upp och ned för stegar. Balansera på klädställningar. Springa hit och dit. Bära, lyfta och förflytta TUNGA saker! Jiesses.. Att vara dekoratör tar verkligen på krafterna.. Men tusan så roligt det är!

Så efter dagens prestation tycker jag nog att jag gjort mig förtjänt av att parkera rumpan framför tv:n med ett fat dumlemuffins. Och ja, ni läste rätt. Inte en. Inte två. Utan ETT FAT med muffins.. Mums! 


You know what I´m talking aboutElin Kling. Gorgeous, as usual.


RSS 2.0