I have made up my mind.

Efter 2½ timmars skottning sätter jag nu ner foten och säger NEJ tack till mer snö!! Är ni med mig?


Shopping och melodifestivalen.

Lördagen till ära tog jag och Boyie oss en roadtrip till Umeå där ett flertal timmar spenderades på stan (givetvis var jag mestadels av tiden på mitt kära Monki). När benen värkte och armarna knappt orkade bära fler påsar begav vi oss hem till Linus för att vila våra överarbetade lemmar. Där bänkade vi oss i hans soffa och såg på diverse serier medan vi avnjöt en utsökt måltid. Eller ja.. Utsökt var väl att ta i en aning, men min kycklingsallad var iallafall extremt god. Vilket jag inte kan sopa under mattan med.
-
Efter dagens flängande sitter vi nu och ser på Melodifestivalen, som säkerligen resten av hela svenska befolkningen också gör (med diverse få undantag givetvis). Men nu ska jag återigen vända blicken mot tv rutan för att se vilken den andra globenfinalisten blir.

Önskar er alla en trevlig kväll! Puss.


Långrandigt.


Bild: StyleByKling.

Grymt snyggt! Kul med ränder som för engångsskull blir lite mer smickrande för figuren än de horisontella linjerna. Såg att just dessa tights var fyndade på H&M. Så till veckan lär jag nog bege mig dit och hålla tummarna för att de även finns i min lilla hemstad!Idag är ingen vanlig dag..


I can do this.

Slut på latheten. Nu beger jag mig ut på en powerwalk och sen blir det styrketräning.. Puss!


Kreativiteten flödar fritt.

Måndag. Min sista lediga dag på långhelgen. Den har spenderats på stan där diverse smått och gott inhandlats. Har bland annat köpt ett alldeles på tok för långt rött transparent tyg som jag nu försöker fixa och trixa med i köksfönstret. (Hey, 30 kronor på Åhléns. Hur skulle jag kunna säga nej?) Boyie skakar lite på huvudet åt min uppfinningsrikedom. Men ja, jag tycker iallafall det är ganska kul att försöka vara kreativ.
-

Aja, ingen ro och ingen vila. Back to my mission!


14 februari 2010.Hoppas ni får en underbart mysig dag tillsammans med den eller de som är er närmast hjärtat. Puss!

Beroendeframkallande.

Har nyss sett klart andra avsnittet av The vampire diaries och det finns bara en sak att säga - I´m stuck!


New in the wardrobe.


Collage: By me.


Workout.

Nu: 1 timmes promenad & 1 timmes styrkegympa. PEPPA!!


I need to take myself away from the pillowed hand, on which I stand. Throw me out of the side of a plane, and I´ll just see where I land.I will have to pull my heart away. 'Cos if I never leave I'll ruin yesterday.


My shoes are made for walking.


Godmorgon!
Sovit gott? För min del har skönhetssömnen kantats av en del underliga och hemska drömmar. Vilket den faktiskt gjort de senaste dagarna nu. Antar att alla tankar inuti hjärnkontoret och stressen lever sina egna liv under nattetimmarna.
-
Hur som helst. Torsdagen har nyss börjat. Ska börja sminka mig och göra mig klar för att sedan fara in och spendera dagen med brorsan. Se film och bara prata.. Tjing!


RSS 2.0