Give me just a second and i´ll be all right

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Själv känner jag mig lite av en blandning mellan utvilad och mörbultad av någon anledning. Daten med John Blund inatt var nog inte riktigt så rofylld som jag hade önskat att den varit. Men men.

Lite mer glädjande är ju att solen skiner utanför fönstret! Därför har jag tänkt ta tillvara på så många av soltimmarna jag bara kan innan jag börjar jobba klockan 13.00. Det lär nog förhoppningsvis ge mig en ordentlig dos med energi! Så först och främst - En powerwalk.. Puss

I do feel a little crazy todayIdag har det varit en minst sagt ovanligt galen söndag på jobbet. Galna kunder utan hämningar. Helt galet mycket folk. Galet stora köp. Och framförallt, helt fruktansvärt galet roligt!!


Daydreaming with my eyes open

Jag fick ett märkligt meddelande idag i mitt mobilsvar. En engelsktalande kvinna vid namn Claudia informerade mig om att hon hittat en hyreslägenhet till mig i Stockholm precis som jag efterfrågat. Hon ville att jag skulle höra av mig så fort som möjligt.. Givetvis en felringning. Men jag kan inte undgå att tänka, borde jag ta detta som något slags tecken?

Ska jag snuva lägenheten, sprida vingarna och bara fara?

Hmm..

Lockande tanke.. 


Todays inspiration

Check out the layers, the jewelry, the bags and of course.... her hair! ♥ LOVE.


Do you need a place to hide?

Idag har jag tappert kämpat på och klippt gräsmattan hemma hos mor och far i 1½ timme. Vilket inte bara resulterade i en vältrimmad tomt, nope. Arbetet ledde även till brunbrända armar och en kraftigt bucklig rygg. Uppenbarligen trodde myggen att det var en ljuvlig onsdagsbuffé med "all you can eat" tema. Oj vad de misstog sig. Oj vad det kliar!!

Men. När man överlevt det "legendariska" jordskalvet i Skellefteå (3,8 på richterskalan) är det väl sådant man får räkna med.. Det är så härligt när man känner att man lever!

RSS 2.0