Let your heart do all the talking


Todays inspiration.Det är king att sluta 12.00 på en fredag. Det är king att få en bukett ljuvliga rosor. Det är king att Fanny snart kommer hit för att spendera kvällen med mig.. Yepp. Triss i king this friday evening! Puss.


Tell me what’s happening

Antar att ingen gått miste om det svenska fiaskot i kvalet till ESC igår kväll? För första gången någonsin är Sverige inte en av finalisterna i denna stora musiktävling. Tråkigt men sant. Stackars Anna. "Stackars oss".. Däremot tror jag stenhårt på Azerbaijans låt. Frågar ni mig så kommer denna att vinna hela Eurovision Song Contest!Can I love you forever through this? Can I trust in you forever through this?


Have a little faith in me

Måste erkänna att jag känner mig extremt stolt över både mig själv och Sannas prestation på gymmet idag! Fasen vad vi  är duktiga! (I know, lite ego-boosting). Dessvärre fruktar jag redan nu träningsvärken som förmodligen kommer slå till med blixtar och dunder under morgondagen. But hey, efter nästan 3 timmars intensiv träning antar jag att det är oundvikligt att inte få en livspåminnelse imorgon! Haha.
Nu:
Städning i väntan på att klockan ska bli 21.00. Då kommer jag bänka mig framför tv:n för att se den andra och sista kvalomgången i ordningen till Eurovision song contest. Visst håller ni också tummarna för Anna ikväll?

Workout

Nu ska jag börja packa träningsväskan och sedan beger jag mig in mot stan för att möta upp Sanna utanför Hälsostudion. Hårdträning är nämligen aktiviteten som kommer sysselsätta mig de närmsta timmarna.

Hello nya nyttiga liv!


Today I´m gonna be like Batman


Pics: Knightcat.com.

Idag är ingen vanlig tisdag. Näe. Jag väljer att citera en av Magnus Ugglas gamla party dängor för att summera denna dag allra bäst "den 25:e smäller det!!". Jepp. För idag är dagen då det verkligen smäller till på kontot. Halleluja för löning!

Naturligtvis ska detta firas lite extra. Så dagen inleds med en lunchbuffé på Lilla Kina med familjen. Mums! Därefter lite shopping och till sist upp till jobbet där plikten kallar.. Nu: Make up on.. Talk later!


I don't like illusions, I can't see them clearlyWrong or right. Black or white. If I close my eyes. I's all the same.


There´s something special about youNär jag gick in på H&M idag trillade jag över dessa toksöta volangprydda toppar. Till det ringa priset av 149 kronor styck fick båda färgskalorna här ovan följa med mig hem! Loveli.


Movienight

Eftertexterna rullar just nu förbi på tv:n från den film som kallas för den äckligaste filmen någonsin. Den sägs ha fått biopubliken i USA att spy.. Den omtalade rullen jag pratar om är naturligtvis "The Human Centipede", där en pensionerad kirurg drömmer om att skapa en mänsklig tusenfoting. Ni kanske har hört talas om den? 
90 minuters smörja är äntligen över. Halleluja! Enligt mig var det en B film rakt igenom där man konstant störde sig på huvudpersonernas handlingar..  So trust me, ni missar inget om ni inter ser den.  

I loose all control when you are here

Pics: Weheartit.com

Denna fina fredagskväll har hittills spenderats hemma hos föräldrarna. Med sju sorters kakor, tre tårtor och en mängd presenter har vi firat min storebrors födelsedag. Och som alltid såhär i efterhand ångrar jag bittert den där "extra" tårtbiten som jag helt enkelt inte kunde motstå. Så nu sitter jag här med en mage som är nära sprickningsgränsen. Men jag antar att det är priset jag får betala när jag ännu inte lärt mig att vara "förklok".

Nåväl. Nu ska jag parkera mig i soffan. Efter en veckas hårt slitande på jobbet är en ordentlig slapparkväll det som står högst upp på önskelistan. Hoppas ni får en toppen fredag! Puss.

So far away from me.

Vad tycker du om kärlek? Det vackraste som finns!
När kramade du någon sist? Idag, mami & papi.
Saknar du någon speciell person? Jag saknar många speciella personer ♥ 
Har du svårt för att bli kär? Ja, det har jag.
Är du singel? Nope.
När fick du senast en komplimang? För typ 10 minuter sedan.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: Jaa. Några gånger..  
Gjort något riktigt dumt? Det har väl alla?
Gjort något du verkligen ångrar? Ja verkligen.
Åkt ambulans? Nej inte det.
Slagit ner någon? Haha ja (men jag lovar, det var bara på skoj! haha).  
Skämts över dina föräldrar? Jag kan faktiskt ärligt svara nej på den här frågan.  
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja absolut.
Tar du droger? Never ever!
Varit kär? Ja det har jag, och ÄR det nu. 

Dricker du? Japp.
Vilka kläder sover du i? Det varierar.
Vad hatar du verkligen? Folk som ljuger och snackar skit bakom ryggen.
Är du ensam nu? Nej, Boyie ligger i soffan och ser på någon serie.
Vill du gifta dig? Ja, en vacker dag vill jag det.
Vill du ha barn? Haha! Personer som känner mig vet att jag inte är den mest barnkära människan på denna jord.. Så, vi får se.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Det var nog jag ;)
Såg dig gråta? Mami.
Fick dig att gråta? Det nämner jag inte här.  
Du delade en dricka med? Boyie.
Du gick på bio med? Världens bästa Fanny.
Skällde på dig? Minns ej.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nej.
Kramat någon? Ja, rätt så många faktiskt.  
Pussat någon? Jepp.
Köpt någonting? Jag har nog köpt alldeles för mycket.
Sjungit? Ja de har jag gjort.
Saknat någon?  Innerligt!!

JAG HAR:
Digitalkamera?  Japp!
Systemkamera? Nix.. Kanske ett framtida inköp.
Telefon på rummet? Jao, räknas mobilen?
Egen dator?  Kan man väl typ säga.. Bara jag som sitter där.
Bra kompisar?
Absolut!

Surprising news

Gårdagen var en väldigt händelserik dag. Inte bara bestämde sig Modernatur för att orsaka översvämmning i Skellefteå älven, näe. Dessutom bombhotades arbetsförmedlingen.

Där ser man.. Plötsligt händer det, även i lilla Skellefteå.


I can´t wait no moreEtt nytt stycke har landat i min garderob! Nämligen denna sköna gröna böna. Min garderob är alldeles för fattig på fina långklänningar så jag slog till direkt när jag såg denna inne på jobbet idag. Jag tänker mig mängder utav armband, en leopardsjal knyten runt skallen, flätor i håret och en massa krimskrams hängandes kring halsen. Not bad huh?

Psst.. För er som tycker denna är lika ljuvlig som mig - ni hittar den på Lindex.


DON'T TRY TO SWEET TALK ME


Pics: weheartit.com

Så var ledigheten över och vardagen har gripit tag om verkligheten igen. Som alltid går dagarna alldeles för fort när man vill att klockan ska sakta ner på takten. Men även om dessa tre dagar har passerat med ljusets hastighet så har jag njutit av varenda sekund. Tiden har spenderats hos föräldrarna, på stan, med vänner och trevligast av allt var personalfesten i lördags där vi skakade rumpa på dansgolvet på Station all night long. En extremt rolig kväll som bjöd på många minnesvärda ögonblick.

Men nu ska jag börja göra mig klar för jobbet... Talk later!

we got something going on


pics: thecobrasnake.com

Godmorgon hjärtan! Förstå ändå vad jag har varit dagblind den här veckan. I tisdags hade jag måndag och igår hade jag fredag.. Jag måste nog vara lite förvirrad. Men en sak som är säker är att den här veckan har gått helt galet fort! Fredagen är äntligen här (på riktigt) och en jobbdag fram tills klockan 16.00 väntar mig. Därefter får jag börja avnjuta min lediga helg. Lördag. Söndag. Måndag. Vilket kommer bli underbart skönt.

Nu - Dags att börja göra sig iordning för jobbet. Hoppas ni får en trevlig dag! Puss

Bombs are falling everywhere


"Lightning strike, inside my chest to keep me up at night. Dream of ways to make you understand my pain"


Just nu flödar John Mayers ljuva stämma genom högtalarna medan jag gör ett tappert städningsförsök.. Det går lite sisådär. Jag blir liksom inte riktigt nöjd. Jag får liksom ingen.. ordning..

Leopardmönster och mjuka pastellerMiu Miu. H&M. Monki. GinaTricot. Topshop. Roberto Cavalli. Indiska.


Wish I could turn back time

Jepp. Valborgsmässoafton 2010 var den absolut bästa EVER!! Med en mixad kompott av dans, god mat, härligt sällskap, tävlingar, lekar, gott dricka, spökerier, skratt, försäljning av högtryckstvätt, "frierier" och andra oförglömliga saker kan det liksom inte bli fel.

Tack alla för en underbar kväll.


RSS 2.0