Don´t tell me what to do

Igår avnjöt jag årets första lussebullar "deluxe" (med vit choklad) mums! Allt tack vare fröken Rönnqvist som så snällt kom hit och höll mig sällskap. Efter fikat tog vi en liten tripp in till stan för att uträtta några ärenden och naturligtvis för att sprätta lite pengar. Jag investerade bland annat i plaggen som ni kan se här nedan, en strassprydd kavaj och ett volanglinne från H&M.På schemat idag står jobb inbokat mellan 14.00 - 19.10. Så nu ska jag se till att få mig någon mat i magen, och sedan välja dagens outfit med temat PARTY!

Hoppas ni får en kickass fredag! Puss.

 


Just trying to have some funGårdagskvällen spenderades på bio tillsammans med pappa och brorsan. Filmen som rullade på den stora vita duken var ingen mindre än Harry Potter och dödsrelikerna del 1. Om ni inte redan sett den kan jag varmt rekommendera er att göra det! Bortsett från två småsaker som jag gärna hade velat ändra i filmen så var den riktigt riktigt bra :)


Men nog talat om gårdagen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja göra mig klar för dagen. Den kommer nämligen spenderas på stan tillsammans med världens bästa Sanna ♥ Och därefter väntar ett kort jobbpass mellan 16.00 - 19.10.. Talk later!


I want it all


Söndag 21 november 2010

Idag måste jag berömma mig själv. Jag har varit så oerhört duktig! Hela dagen har jag städat och donat i lägenheten. Rensat ur, slängt, sorterat, vikt undan, dammsugit och dammtorkat. Med andra ord skulle jag nog vilja påstå att jag har gestaltat den perfekta hemmafrun.. Vilket i mitt fall kanske händer mer sällan än ofta. Haha.


Every breath you takeOnsdag 17 november 2010

Godmorgon världen! Efter många om och men har jag kämpat mig upp ur sängen för att börja göra mig klar för dagen. Plikten kallar och en ny kosmetikkampanj ska göras på jobbet. Denna gång blir det full fokus på julförpackningar, och jag kan lova att vi har riktigt fina julklappstips på den fronten i år! Kom in på Lindex och kika :) Puss!


New in my beautybagFör några dagar sedan investerade jag i denna ögonskugspalett från H&Ms egna märke. Även om man vet av tidigare erfarenheter att klädjättens egna smink inte ger ifrån sig så mycket färg, tycker jag ändå att denna skönhet till palett var värd de 70 riksdalerna som den gick lös på. För så länge man har en bra ögonskuggsfixering som bas (t.ex. Hightechlighter Platina från MUS) kommer verkligen skuggornas pigment fram på ett högst fördelaktigt sätt.. Prova!  


Baby take me to the place I love

Igår botades min fröken Rönnqvist abstinens med hjälp av inte bara en vistelse på stan och en lång lunchdate på Waynes, utan även med ett extremt egoboostande gympass. (Med en äcklig onödig förkylning som följd). Typiskt!

Som vanligt när vi slår våra "kloka huvuden" ihop blir det fyrverkerier och gnistor. "Does my ass look fat?" är ett av alla de klockrena citaten från gårdagen, även om ordens innebörd inte riktigt kommer till sin rättvisa av att enbart skrivas enkelt och naket såhär. Ni hör inte tonläget som ligger bakom orden eller den förföriska blicken som utgjorde helheten. Ni ser eller förstår inte personskemin som utspelade sig i just det ögonblicket.

Men framförallt. Framförallt så ser ni inte den skräckslagna unga pojken (mannen) som faktiskt studerar och kikar mellan alla träningsredskapen för att desperat få en skymt av detta ass. Hans ansiktsuttryck i just det ögonblicket var obetalbart!

Sanna min älskade vän. Tack för att du förgyller min dag!


Just gonna stand there and hear her cry

But you promised her, next time you'll show restraint..


You spin me right round baby

Ikväll känner jag mig stenhård som en lerig muskulös Rambo. Jag har krigat som en tapper krigare mot en feg överraskare som flög på mig från ovan. Fast min krigszon utspelade sig varken i någon  snårig skog eller på ett öppet fält. Näe. Utan i mitt egna hem. I mitt egna badrum. Jag snackar om den blodiga badrumsmassakern 2010 som kommer lämna småbarn sömnlösa under regniga nätter. Jag snackar om Hulkens och Drakulas förfader. Ja ni läste rätt. En salig blandning av förstörelse, styrka och kvickhet. Med ett stort mått av mod och dumdristighet tog jag mig an detta monster ovetandes om huruvida utgången av detta slagsmål skulle komma att se ut..

Men rak i ryggen och med hedern i behåll kan jag stolt säga att jag överlistade den djärva besten. Jag lever. Redo att möta en ny morgondag med dess tillhörande äventyr!För er som nu slås av tanken att det är dags att ringa till männen i vita rockar så säger jag bara vänta. Plocka inte upp telefonen än. Ha överseende med att en skör liten flicka som nyss fått duschdrapperistången i skallen faktiskt bara tillfälligt blivit lite snurrig.. Bara lite mer än vanligt.

(Och för er som undrar, JA det gjorde ont som tusan!!)


RSS 2.0