Someone else.

Someone will always be prettier.
Someone will always be smarter.
Someone will always be younger.
But they will never be you.


Yo ho! Yo ho! A pirates life for me.

Ikväll har jag och Johnny D en date i biomörkret klockan 21.00. Efter sisådär hundra år efter alla andra ska jag äntligen få se Pirates of the Caribbean - " On stranger tides". Bättre sent än aldrig, huh? Men först ska jag kriga mig igenom diskberget som växt sig groteskt stort i köket med låten nedan i öronen. Wish me luck.


Give me everything tonight.Ikväll slår vi klackarna i taket! Syns i dimman snyggingar. Puss.


LET’S KICK BACK AND RELAX.

Godmorning readers! Det gick från sommar till höst över en natt. Tjocktäcket, tjocksockarna och allt annat värmande som man kan pussla ihop med ordet "tjock" framför invigdes inatt. Trots denna skyddsmundering frös jag ändå så jag skakade imorse. Antingen har jag ingen blodcirkulation i kroppen eller så är jag i förstadiet till att förvandlas till en vampyr. Like Twillight style.. Näe, nu är det spårväg 190 här. Ska koka mig en kopp te och äta någon frukost så kanske det blir folk av mig också idag. Lets hope.


I'M A DREAMER, DREAM IS WHAT I DO.

TORSDAG! Vaknade av att alla barn in the hood lekte typ flugornas herre. Lät som att dom dödade varandra. Harmoniskt uppvaknande. Nu ska jag på stan en sväng och därefter slänger jag ut min vita kropp för stekning på gräsmattan. Ni är välkomna att göra vågen. Hade!


You turned out to be the best thing I never had.Thank God I dodged the bullet. Thank God I found the good in goodbye.


RSS 2.0