Suddenly you´re standing at my doorHur king är det inte att jag fyndade de här skorna ovan för endast 399 riksdaler, med ordinarie pris 800 kronor på DinSko idag? Väldigt! Jag älskar rea. Varmt välkomna till skohyllan raringar!

You and me together! <3

Idag säger vi GRATTIS till världens bästa stjärna på hennes 20 årsdag!! Min bästa vän, min make, min fru, min stöttepelare, min glädje och min andra halva. Min allt i allo ;) . Alla borde ha en alldeles egen Sanna, men inte min. För hon är upptagen ♥


You and me together, stars for ever! ♥


FRIDAY YOU KINDA LOOK THE SAME

Godkväll! Vill bara rapportera att jag nyss klev innanför dörren efter en fullspäckad arbetsdag och därefter en mysig middag på Olles. Känner mig trött, slut och av någon outgrundlig anledning faktiskt väldigt yr i bollen. Ska slänga mig ner i soffan och se lite serier innan jag förbereder mig för min date med John Blund. Som ni förstår blir det en lugn fredag för min del. Känner att det är välbehövligt med tanke på den alldeles för tidiga uppstigningstiden imorgon. Men men. Sådant är livet!

Måste bara visa den överraskande synen som jag möttes utav imorse när jag kom till jobbet! Två kartonger fullproppade med kexchoklad stod inne i personalrummet. Så då vet ni vad jag kommer leva på den närmsta tiden! Haha. 


Do you see things the way I do?

Torsdag, torsdag, torsdag. Sitter här med Marge Simpson frippa (minus det blå). Jag har levt rövare inatt i sömnen. Slagits mot oxätande sälar, slitit ut min lunga och försökt gå ned 15 kilo på 3 dagar. Like if liksom. Fast det är ju förståeligt när man är en sådan upptagen kvinna att man inte kan vakna med hollywood frilla varje morgon.. Emellertid måste jag ändå erkänna att jag blir lite fundersam över vad det är för knasigheter som cirkulerar i min skalle. Kan jag räknas som riktigt frisk?

Nåväl. Nu ska jag hoppa in i duschen och låta alla tokigheter rinna ner i avloppet. Därefter blir det att göra sig klar för dagen som kommer att spenderas med världens bästa stjärna! ♥ Puss.


TRUE


Nytt i klädkammaren


Kom just på att jag glömt att visa er min nya skinnjacka. Den tredje i raden. Ersättaren som är tusen gånger bättre än exemplaret den ersatte. Vad som är än bättre är att hela kalaset endast gick lös på 99 riksdaler. Hur bra?


15 januari 2011

Snart anländer skjutsen för att ta mig till årets födelsedagsfest! ;) Därefter får vi se vars musiken för våra dansande ben. Hoppas ni får en kingass lördag! Puss. 


Stop giving me choices


I could break it. I could break it till it hurts. I could take whatever words you say, pretend I never heard. So forgive me, shouldn't be so hard. It's the way I'm put together. So you're never getting past.

Some people wait a lifetime for a moment like this


Det har endast gått 3 dagar av 2011 och vet ni, det känns verkligen som att detta är ett år med nya möjligheter, utmaningar och upplevelser. Inga nyårslöften avlades vid tolvslaget men jag blickar framåt och har siktet inställt på att njuta av livets alla små saker varje dag. I år ska jag växa som person och utmana mig själv.

Och om vi blickar tillbaka till den 31 december/1 januari så hoppas jag innerligt att ni hade en lika fin nyårsafton som jag hade! Kvällen spenderades på Kågevägen tillsammans med en hel drös härliga personer. Hela kvällen var kryddad med väldigt mycket av det goda - maten, drickat, stämningen, människorna, fyrverkerierna, musiken och skratten. VÄRLDSKLASS. Tusen tack alla inblandade!!


RSS 2.0