News news news.

Den här snygga bikerjackan fick vi in på jobbet idag. Kommer bli klockren i höst med en oversize skjorta under och ett par grova kängor på fötterna. Finns på Lindex och går lös på 499:-.



Call your girlfriend



Let me tell you what´s on my mind.

Godmorgon världen! Sitter här trött och förkyld efter gårdagskvällens äventyr i kombination med en nästintill sömnlösnatt. Vid 5 snåret igår mötte Sanna upp mig på sin beigea springare till cykel och vi begav oss in till stan för lite "fruktsallad häng vid älven". Därefter begav vi oss mot gymmet för 1 timmes styrketräning och 1 timmes zumba dans. Därefter cyklade duktiga Sanna heela vägen tillbaka hem till Ursviken, med en tung fripassagerare på pakethållaren halvvägs. Mig. 

Men nu ska jag börja göra mig klar för dagen. Ska möta upp familjen för en lunchdate på Tatung. Sedan ska vi strosa igenom Skellefteås utbud av secondhandaffärer. Håll tummarna för att det blir några fynd! Puss.

Into the wild.




Inspiration från alltid lika snygga Angelica Blick.


Hands up in the air like we don't care

Påbörjade min tredje och för räkningstalet näst sista semestervecka igår. Helt otroligt hur fort dagarna går! Som ni förstår ägnas inte mycket tid framför datorn. Speciellt inte när Stadsfesten har härjat i staden, eller när man krigar i ett hav av hoppande människor till Sveriges regerande popdrottning aka Robyn, eller när man får återse innerligt saknade släktingar, eller när man reser runt i grannstäderna och sätter sprätt på de pengar som löningsdagen gett, eller när man ligger och njuter av nuet på en strand med sand mellan tårna, eller när man skrattar så tårarna rinner över de påhitt som ens vänner hittar på. Listan kan göras lång över de äventyr jag prioriterat före datorn. Men jag ger mig där för jag tror att ni förstår poängen. Jag njuter av min semester!




TACK för handduken Robyn!! ;)


RSS 2.0