Måndag 30 maj 2011.

Inleder denna soliga måndagsmorgon med ett ordentligt träningspass. Först på schemat står en 45 minuters lång promenad, tätt följd av 45 minuters cykling och avslutningsvis blir det 1 timmes styrketräning.. Nu kör vi!!


Mothers day.Nu drar jag iväg till Ursviken för att fira världens bästa mamma på alla mödrars speciella dag. Hoppas ni får en underbar söndag! Puss.

Orange Orange ORANGE.


Maybe I've been California dreaming.


I told you to be patient. I told you to be fine.

Så var det måndag och helgen har lidit mot sitt slut. För min del har dessa två dagar tillbringats mestadels på jobbet vilket inneburit en relativt lugn helg. Fredagen bjöd på filmmys, oplanerad utgång lördag tillsammans med världens bästa Sanna skakandes rumpa på Mollys till vilda applåder och busvisslingar. Hey, what can I say - We are popular!

Avslutningsvis spenderades gårdagskvällen djupt insjunken i tankarnas värld nötandes låten i inlägget nedan. Ibland klumpar alla tankar och känslor bara ihop sig och då behöver jag tid att reda ut allt trassel. Jag är en alldeles för tankfull person..  
Picture: Weheartit.com


Men idag är det en ny vecka och i och med det nya tag. Påbörjade det nyttiga livet imorse med 1 timmes promenad, tätt följd av både städning och solning. Vädret utanför fönstret är helt underbart och sommarkänslorna fyller hela kroppen med sin värme! Guldkanten på denna vardag fortsätter ikväll då det bjuds på grillat tillsammans med ett härligt gäng. Lovely!


Cut out all the ropes and let me fall.


RSS 2.0