I'm bulletproof, nothing to lose.

Känner mig helt bortkommen med veckodagarna nu. Är inställd på att det är måndag imorgon, men så är ju inte riktigt fallet. Har iallafall haft en underbar påskhelg bestående av kvalitetstid med nära och kära, jobb, god mat (inte att förglömma påskmusten♥), GODIS, festligheter och träning.

Lyckades även fastna på kort under lördagens festligheter på Verandan. Jag är ju så dålig på att lägga upp personliga bilder på min tillvaro (skäms), så jag bjuder på denna åtminstonde.What a beautiful morning.

Godmorgon världen! Sitter här med Marge Simpson frippa (minus det blå) osminkad och oallt. Hade ställt in mig på en kollossalt lång sovmorgon min lediga långfredag till ära, men icket. Min kropp vill inte riktigt samarbeta och blev alldeles för rastlös. Kanske för att jag har alldeles för mycket saker som ska göras idag.

Har tänkt vända upp och ner på hela lägenheten och förvandla allt ständigt rådande kaos till en fantastisk oas av ordning. Det är ju en fin tanke iallafall, sen ser vi väl hur det verkligen går. Men nu först frukost för att samla krafterna. Och Glad Påsk på er alla fina! Puss.


RSS 2.0