Magic.
Still alive but I´m barely breathing.


För tillfället har jag hamnat i en "noll inspiration" svacka, vilket har lämnat sina tydliga avtryck här i bloggen med tanke på att jag inte lämnat några spår alls..

Tänkte iallafall att jag skulle beskriva lite kortfattat vad de senaste dagarna bestått av: Bio - New Moon (vad annars?), invigning av butiken, jobb, har umgåtts med min super gulliga moster! och varit med vänner osv. That`s all folks!


22/11/2009.


Det finns en stjärna som är din.


Foto: Google.

Idag har varit en extremt rolig dag på jobbet! Min "kosmetik-lärarinna" från södra Sverige har anlänt och vi har börjat bygga och finjustera på den avdelning som jag redan nu känner kommer bli mitt lilla skötebarn. Kan knappt bärga mig tills den är klar!

Utöver en massa sminkprat med tips och råd så har vi även fått prova ut de fest kläder som vi ska ha på oss på öppningsdagen. Fem tjejer på jakt efter partykläder i en helt orörd butik. DET kan man kalla girls gone wild! Roligt hade vi iallafall och jag TROR nog att min outfit är bestämd.. Jag ska ge er en ledtråd - glamour VS rock! Sounds great, huh?


A dream come true.


Tuesday.

Vecka 2 på butiks uppbyggandet har inletts. Stora framsteg har gjorts sedan den första dagen vi klev innanför lokalens dörrar. Det går framåt, i stadig takt. Det känns helt underbart att med blod, svett, skratt och muskler ha byggt upp en butik invändigt helt från noll. Hur många får chansen att vara med om någonting sådant?

Dagens stora plus var beskedet om att det är jag som ska vara kosmetikansvarig och ha hand om allting som hör där till. H I M M E L R I K E T för en tjej som älskar smink och små pyssel!
-
Men nu ska jag ta mig lite mat. Tjing!

16/11/2009.Att mötas av en sagolikt fin kärlekslapp på kudden när
man kommer hem kan verkligen förgylla ens dag!


Cause you’re a criminal, As long as your mine.Over and over again. Jag får aldrig nog av den här låten!!


Paranormal activity.


Efter kvällens filmupplevelse har jag kommit fram till att jag antingen har nerver av stål som inte är så vidare lättskrämda, eller så är Paranormal Activity en alldeles för överreklamerad skräckis. Visst, den är helt klart sevärd och jag ska inte sticka under stolen med att den lyckas framkalla en känsla av spänning, but that´s it.

Den fick mig inte att hoppa högt i soffan. Den fick mig inte att vilja blunda och gömma ansiktet bakom någon kudde. Den framkallade inte den där skrämmande känslan djupt inombords som en riktigt kuslig film lyckas göra..

Men om jag bortser från denna avsaknad av kuslighetskänsla så tycker jag att filmen trots allt var riktigt bra. Kan avslöja att slutet blir en riktig godbit..

 


Go green.I´m hooked! Inte bara faller alla de tjusiga armbanden och ringarna på bilden här ovan mig i smaken, utan även det gröna nagellacket.
G R Y M T.


09/11/2009.


Foto: Google.

Helgen som har bestått av personal middag på Olles, Flash forward tittande, julklappshandling, mys, en skoter åktur, lekar, fars dags firande och födelsedagsfirande av farmor är nu över.

En ny vecka har inletts. En vecka som kommer att bestå av jobb mellan 08.00 - 17.00 varje dag. Med andra ord kommer det vara många tidiga mornar för min del. Usch, fy och blä!
-
Men nu måste jag börja klä mig. Skjutsen kommer snart. Vi hörs ikväll! Puss.


Du sa realism, när jag föll och flög på samma gång.


Foto: Google.

Torsdag morgon. Snart helg. Men innan den efterlängtade ledigheten är här ska två arbetsdagar till uthärdas. Tiderna som gäller idag är 10.00 - 18.10.
-
Nu däremot ska jag försöka lösa mitt "what to wear" bekymmer för dagen. Visst är det underligt att man kan ha en hel garderob med kläder, och likafullt har man ändå ingenting att ta på sig? Konstigt..


04/11/2009.


Foto: Google.

Nu drar jag iväg till jobbet! 08.00 - 18.00.. Jag kommer att vara en zombie ikväll..


Chocolate kisses so good you'll be beggin' for more.


Foto: Google.

Just nu sitter jag och är lite besviken på mig själv. Boven i dramat är den halvfulla godispåsen som står framför mina skrivande fingrar. Näe fy på mig, så som jag skyller ifrån mig! Verkligheten var ju knappast som sådan att de små lösviktsgodisarna hoppade ur sina lådor och anföll mig och tvingade sig på mig med våld. 

Nej. Boven i dramat är min egna svaga karaktär. Min akilles häl är godis. Massor och i stora mängder! Sitter och intalar mig själv att jag trots allt kan ha gått samvete för denna utsvävning. Mitt nyttiga liv kan ju börja imorgon..

Yeah right.. Som om jag tror på den lögnen?


Jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus.


Godmorgon hjärtan! Tisdagen har börjat med små trevande steg och jag invigde morgonen med en liten sovmorgon. Härligt härligt.. Känner mig faktiskt riktigt utvilad och fullkomligt redo att ta mig an dagens uppgifter, som idag består av en säkerhetskurs mellan 10.30 - 17.00.. 
 -
Nu ska jag fortsätta min hittills goda start på dagen med en rejäl frukost. Ciao!  


There´s only one thing to say.


Med nitar och höga klackar.http://stockholmstreetstyle.feber.se.. [ .Awesome. ]


Vissa är lite mer kreativa än andra.

Dagens konstiga:
Jag såg en tant på ICA idag som hade en elkabel med kontakt runt nacken som ett halsband..

Det tyckte jag såg lite lustigt ut.


You spin me right round baby. Right round.Det är drygt att jobba 08.00-18.00. Fruktansvärt drygt..

Den övergripande arbetsuppgiften idag har bestått av att stå i kassan för att lära sig dess funktion och system. Troligtvis lär jag drömma om pengar, returer, reklamationer och makulerade kvitton inatt. Riktiga mardrömmar..

Men fram tills mitt arbetspass i drömmarna börjar hade jag tänkt att försöka koppla bort alla jobbrelaterade tankar just nu och ska därför vända blicken mot tv:n. Några How I met your mother avsnitt kommer nog få mig på andra tankar! Puss.


02/11/2009.


Foto: Google.

Måndag morgon. Trött. Slut. Noll-energi. Ja, lite sådär känner jag mig idag faktiskt. Sena nätter med tidiga mornar är ingen bra kombination. Överhuvudtaget.

Nåväl. Ska snart iväg till jobbet där vi kommer vara ute och jobba i butiken i veckan. Lära sig kassan och deras dagliga rutiner. Känner mig inte alltför orolig över detta moment, så jag tror det ska gå bra. 

Kommer hem ikväll efter 18.00, så jag skriver några rader då! Ha det bäst. Puss.  


I had the time of my life.


Foto: Google.

Usch. Idag mår man som man förtjänar efter gårdagskvällens bravader. Men med tanke på alla händelser som förgyllde kvällen igår så är det fullkomligt värt det!

Vi sjöng, vi dansade, vi åt god mat, vi hade sönder en fåtölj, vi välte ett bord, vissa gjorde luftakrobatik, vissa drack lite för mycket, vissa var kramglada och vi drack Johans speciella drink blandning. (Dock kommer nog aldrig den pajken kunna försörja sig som bartender om vi säger så! Haha.)
-
Nu däremot blir det frukost för min del. Och en ibumetin. Och, en stor smaskig chokladbit! Puss.


RSS 2.0