I love this record baby, So just dance.


Nu drar jag iväg på middag och andra festligheter med några vänner. Hoppas ni får en underbar kväll! Puss.


Jag blundar i en frusen tyst minut.



Efter en minst sagt fullspäckad vecka är det äntligen helg. En chans att pusta ut och varva ner från allting nytt som cirkulerar i mitt liv för tillfället. Ska försöka passa på och träna lite under dagen och rensa tankarna, vilket jag tror är välbehövligt.

Vad gäller stylingkvällen i torsdags var den extremt rolig!! Tänk er 14 tjejer, 8 pizzor, 6 provrum och en hel butik fylld med kläder att prova. Med ett sådant upplägg kan det inte bli annat än en lyckad kväll.


Nu:
Frukost.


29/10/2009.


Godmorgon alla fina läsare! För tillfället har bloggen kommit lite i skymundan och det ska jag passa på att be om ursäkt för nu. Anledningen till denna dåliga uppdatering är det fullspäckade schemat som varit de senaste dagarna.

Här kommer en liten uppdatering:

Tisdag: Upplärningsdag 08.00-16.00. Mycket ny information om verksamheten och grunder i arbetssättet.. Sen på kvällen kom Fanny hit och vi såg på tv och pratade om en massa saker. Den lilla fuskisen har nyligen varit i London så det blev en rejäl utfrågning från min sida om hur resan varit.

Onsdag: Upplärningsdag 08.00 - 16.00. Fortsättning information.. När jag hade slutat plockade boyie upp mig och sedan for vi hem till mina föräldrar och åt och umgicks. Kom inte hem förrän vid 21.30.

Slutligen idag, torsdag, kommer jag inte att komma hem förrän sent ikväll någon gång. Upplärningsdagen är mellan 10.00 - 18.00, men därefter ska alla vi anställda ha en STYLING KVÄLL i en stängd butik!! Hur roligt kommer inte det att bli? En hel butik för sig själv! Jag tror inte jag överdriver om jag säger att detta är många tjejers dröm ;)


Det är lättare att falla med ena foten utanför.


Den stora dagen.


Upplärningsdag 1 är härmed avklarad. Har träffat alla mina nya arbetskamrater och även gjort ett besök i lokalen där affären ska byggas. Mycket återstår fortfarande att göras i det tomma skalet men det kommer bli riktigt snyggt när butiken äntligen är klar!

Känner mig så extremt lycklig just nu. Jag kan knappt förstå att jag har fått chansen att vara med om detta. En nyöppning. En helt ny start..

Bättre än så kan det verkligen inte bli.


Där ute finns en värld av långa nätter.


Jag kunde inte motstå en liten gnutta av lyx i den vardagliga tristessen.
Från Glitter. 149 riksdaler styck.. Peace out.


Jag har insett att jag måste börja om.


Godmorgon sötnosar! Ingen sovmorgon för min del denna måndag morgon. Idag är nämligen första dagen på den två veckor långa upplärningen på Lindex. Känslorna just nu är en blandning av spänning, förväntning och en gnutta nervositet.

Jag kommer tillbaka cirkus 17.00, så ni får höra mer ikväll om hur allting har gått! Puss.


Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut.


Efter en prima ballerina dag på stan kommer kvällen att tillbringas på ICA Maxi för en snabb handling och därefter blir det nog att bänka sig framför tv:n. TopModel 12 och Ensam mamma söker är ett måste att tortera min näthinna med ikväll. Puss!


Jag kan ha räknat sekunderna som gick.


Godmorgon! Visst har ni varit lika duktiga som mig och kommit ihåg att ställa tillbaka klockan en timme? Ja. Jag tänkte väl det. För er som ännu inte gjort det - Don´t forget!

Nu ska jag börja klä mig och sakteligen göra mig klar för dagen. Blir upplockad av min blivande arbetskamrat Maria 11.30 för att ta en fika på stan. Antar att det börjar vara dags att släppa bomben för er nu som jag hållit hemlig den senaste veckan. Snart är det nämligen dags att säga bye bye extrajobb och helloo halvtidsanställning på Lindex!


It is now or never.


24/10/2009.

Ineffektiviteten här på bloggen beror på att jag spenderat fredagen och halva lördagen i Jörn/Stavaträsk. Har ätit massor med godsaker, firat ett födelsedagsbarn, varit ute i snön, spelat kort, sett nya Wallander - "Prästen" och sett idol osv. Har haft det riktigt trevligt.

Men nu är jag däremot back in town!


22/10/2009.



Äntligen har jag fått besöka mitt älskade Monki! Tänk er en kalv som släpps ut på grönbete för första gången i sitt liv. Ja, där har ni mig de lyckliga gånger jag har chansen att besöka den av namnet apliknande affären.. Det är mitt egna lilla himmelrike här på jorden.

Så som ni säkerligen har förstått har dagen bestått av en hel del shopping, men även en mysig lunch, skratt och kärlek. I korta drag har det verkligen varit en helt underbar dag, så jag tänkte passa på att inflika lite sådär tonårsförälskelse aktigt att jag verkligen har världens bästa boyie!

Note: Bilder på mina nya fynd kommer att komma upp på bloggen inom en snar framtid. Så håll utkik!


Feel the sunshine.



I´m so happy. Super dunder mega happy!
 Roadtrip imorgon till Umeå med världens bästa älskling.. MONKI here I come!!


Kanske måste vi skriva om historien?


Ord känns överflödiga till denna bild..
Allt jag kan säga är att den satte ett leende på mina läppar. Love it!


Shake your body.





Ovan har jag lagt in ett av alla de youtube klipp som jag dansat till under den senaste 1½ timman.. Så.. Det enda jag kan säga nu är väl LETS DANCE!


20/10/2009.

Today I´m going in to town.

Godmorgon sweethearts! Har hunnit svara på lite kommentarer nu på morgonkvisten och härnäst på schemat står att mätta min hungriga mage. Därefter ska jag försöka styla till det rufs på skallen som kallas hår. Bara det kommer bli ett projekt i sig!

Vi hörs lite senare. Puss.


19/10/2009.



I give up.. Nu lämnar jag datorns irriterande seghet och vänder blicken mot tv:n istället. Ny säsong av CSI Las Vegas. 21.00. Kanal 5. Missa inte det!!


The clock is 20.54.

Datorn är seg. Internet är segt. Blogg.se är segt..
Är det upplagt för någonting annat än att skapa irritation?

Ett hjärta fyllt med kärlek.



Mitt hår är någon centimeter kortare. Min mage är fortfarande proppfull. Min plånbok är någon slant rikare. Mitt skratt har ekat genom flera rum. Jag har blivit överröst med kramar.. Ja, så går det när man spenderar dagen hemma hos föräldrarna!

No matter what
så är familjen det absolut värdefullaste man har i sitt liv. Så enkelt är det bara♥


Att vara envis eller inte.

Två trötta grabbar sitter just nu i soffan och försöker hålla ögonlocken öppna till vad som måste vara århundradets tråkigaste film! Fråga mig inte om namnet. Jag vill bespara er de timmar som den egoistiskt stjäl från era liv utan att ge någonting som helst tillbaka.

Återigen bevisas faktan. Jag (kvinnan) är den enda med tillräckligt mycket förstånd för att inse att man kan göra någonting vettigare av sin tid. Trots mina övertalningsförsök är det som att tala till en stenmur. Filmen fortsätter rulla på tv:n. Scen efter scen..

Varför måste killar vara så onödigt envisa ibland?


18/10/2009

Godmorgon sötnosar! Min såkallade "skönhetssömn" inatt har kantats av mardrömmar med seriemördare, dödsfall och bränder. Därav kanske ni förstår mig att jag inte känner mig som någon vidare skönhet idag. Sömntimmarna har inte varit många, och de få som min natt har bestått av har jag sprungit för mitt liv från diverse hemskheter för att överleva. Inte trevligt. Inte roligt. Av någon orsak har jag börjat drömma alldeles för många mardrömmar nu. Det gillar jag inte.

Även fast jag känner mig som en sömngångare ska jag jobba idag också mellan 12.00 - 16.15. Men innan dess ska nog jag och boyie göra en tvär visit på loppisen på Folkparken. Så det är bäst att jag gör mig klar nu.. Vi hörs senare!


5 saker ni (kanske) inte visste om mig.

1. Jag har aldrig varit utomlands.

2. Även fast jag kan vara väldigt blyg så älskar jag att hålla tal och föreläsa om olika ämnen inför publik.

3. Som liten var jag nästintill svarthårig men med åren har det bara blivit ljusare och ljusare. And now I´m a blondie.

4. Under mitt andra läsår på gymnasiet valde jag en självförsvarskurs som mitt individuella val.. Bland det roligaste jag gjort!

5. Ibland brukar jag spela The Sims 3. Tycker det är så fruktansvärt roligt att skapa husen och sedan inreda dem.





17/10/2009


Hello cuties! Kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan. Har hunnit få mig lite mat i magen samt fått undan det värsta av diskberget som nästintill erövrat köket. (Tänka sig att det fanns en diskbänk där under!)

Efter dagens slit och stress tycker jag nu att jag gjort mig välförtjänt av att slänga mig i soffan och glo på dumburk nummer 2 en stund. Det vill säga tv:n.. Hade!


Remind me of something beautiful.


Good morning sunshines.


Ovan ser ni en av de stora fördelarna med hösten och den stundande vintern. Nämligen mysighetsfaktorn! Imorse letade jag fram några ljus och placerade ut dem på köksbordet, gjorde iordning frukosten och slog mig sedan ner vid det ljusprydda bordet. Underbart mysigt.

Enda nackdelen med detta var att det på något sätt fyllde mig med en form av julkänsla. Så för tillfället går hela min kropp och alla sinnen omkring och skriker "jul, jul"! Vilket känns lite tragiskt såhär i mitten av oktober när snön inte ens har förmått sig att singla ner från himlen och täcka marken vi står på. Jag får bara hoppas att känslan inte sinar ut och försvinner helt när det väl är dags för julafton..

 Men för tillfället är iallafall huvudsaken att jag fick en bra start på dagen.


Baby you are the weapon I choose.



Noll inspiration. Noll agerande. Noll förändringar. 
Etthundra onödiga och jobbiga tankar.. Bad numbers.


Spetsiga svarta drömmar.



H&M, Monki, Cheap Monday


13/10/2009


Mitt tidsfördriv just nu.


12/10/2009.

Godmorgon sötnosar!♥ Känner mig trött och slut i hela kroppen idag efter gårdagens arbete. Jag och boyie beslöt oss nämligen för att fara till Jörn och hjälpa hans pappa att kapa och klyva de huggna björkarna som var liggandes där. Det blev ett ordentligt träningspass att dra de tunga träden till kapen, och sedan klyva veden och tillsist stappla dem på pallar.. 

Klockan hann slå 23.00 innan vi var hemma och kom i säng igår, och jag kan säga er att det var länge sedan jag sov så gott!

Nu: Breakfast.


10/10/2009.

Hello readers! Jag hoppas att ni hade en bra fredagskväll igår? Personligen hade jag en jätte mysig kväll som bestod av fika på Waynes med Maria och Li. Efter det satt jag och boyie med en stor godispåse och vindruvor framför tv:n för att se idol. En underbar kväll minst sagt!

Nu däremot måste jag skynda mig och klä på mig. Ska in till stan en sväng. Puss!


The clock is 10.32.


Den här donnan gör mig verkligen sugen på att ta fram saxen och klippa av lockarna. Rufsigt. Busigt. Coolt. Attityd.

Pixie Geldof shows the way.

No miracles.


Godmorgon på er! Nu ska jag ta mig någon frukost och sedan hoppa in i duschen.
Skriver lite senare när jag är mätt, belåten och doftandes av rosor! Tjing.


Det sjungs en sång inatt om ljus i vintertid.

Back in town! Yes I am.. Det känns nästan som att man har varit på en mini semester, även om så inte riktigt är fallet. En känsla som kan ha orsakats av ett välbehövligt luftombyte och en omväxling i den annars så strukturerade vardagen. Hos svärföräldrarna är det alltid mycket friluftsliv som gäller samt motor- och skogsvård. Saker som jag i min uppväxt inte riktigt är van vid men som är intressant att bli mer delaktig i. Omväxling förnöjer, och det är så sant som det är sagt.

Förresten.. Till följd av barnasinnets framtoning har den första snöängeln för i år gjorts idag. I Jörn pryds marken av ett 1 decimeter tjockt snötäcke. Så nu har jag vinter känsla. I både kropp och sinne..


Det finns nu, det finns då, det finns sen om du vill.

Känns som att tyngder hänger nerför mina ögonlock, och den lilla gubben som sitter och hamrar inuti mitt huvud har fortfarande inte slutat. Näe, måendet är inte på topp just nu om vi säger så!

Men, det är bara att försöka rycka upp sig. Måste nämligen sätta igång och packa lite varma kläder, sminkborttagning och smink osv. För när boyie kommer hem om cirka en timme blir det att fara direkt till Jörn och hälsa på svärföräldrarna. Troligtvis ska vi sova över där också, så kommer inte hem förrän imorgon kväll någon gång.

Hoppas att ni får en grym kväll mina läsare!


Det finns dom som åkt till månen.

Mitt huvud värker som aldrig förr. Känns ungefär som att jag blivit överkörd av en lastbil. Not a pleasant feeling.. Ska ta mig en ibumetin och sedan hoppa in i duschen hade jag tänkt, och förhoppningsvis känner jag mig lite bättre efter det.. Ciao darlings!


Krämerna som funkar som ett sömnpiller.

Sömnproblem är en av våra största folkhälsosjukdomar och nu kommer nya, sköna alternativ till sömntabletter. Dr WeilOrigins och dr Murad är båda hudläkare och har tagit fram två helt nya produkter: Night health, 595 kr, Origins, som innehåller eteriska oljor vilka ska få oss att somna lättare. Dr Murads Sleep reform serum, 1 280 kr, sägs verka under vår REM-sömn (då alla våra muskler är avslappnade) på fina linjer och ska ge fastare och klarare hud.




Med tanke på priserna borde man ju sova som en prins/prinsessa med dessa krämer! Jag har svårt att bestämma mig om jag ska tro på dessa krämers påstådda verkan, för det känns inte som att någonting man smetar på huden ska påverka sömnen. But who knows. Jag kan ju ha fel. Vad tror ni?  


07/10/2009


Godmorgon sötnosar! Regnet öser ner utanför fönstret och allting är bara grått och trist. I dessa väder är man verkligen tacksam över att man får vara inomhus..

Ska göra mig en kopp te nu och några mackor, sedan krypa upp i soffan och se ett avsnitt av Sex and the City med täcket tätt omkring mig.... Kändes verkligen lockande med en myspys stund såhär på morgonkvisten!


If you know the moves, then yeah yeah.



And you knocked me down.

1. Tre ord varför du sist spydde? Magsjuka (Jag behöver bara ett ord)
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? Då satt jag och åt frukost, blev ingen sovmorgon för min del.
3. Vad gjorde du för 30 minuter sen? Satt här.
4. Vad hände dig 1995? Jag fyllde 5?..
5. Vem fick dig att skratta senast? Mamma. Vi satt och tjollrade på vid lunchen idag, citerade olika serier.
6. Vilken färg är din borste? Hårborste - Svart Tandborste - Lila.
7. Vad köpte du sist? En kuvertvästa på GinaTricot och en tunika på Kappahl.
8. Vilken färg har du på din tröja? Svart.
9. Var förvarar du dina pengar? Jag förvarar inte, jag spenderar.
10. Hur var vädret igår? Soligt, men oerhört blåsigt om vi säger så!
11. Vad ser du fram emot? Att leva livet.
12. Snarkar du? Ibland händer det. Men jag brukar nog mestadels konversera i sömnen.
13. Vad är 15? En ålder. En siffra. Hälften av 30. Ett antal.. Ska jag fortsätta?
14. Vilken skostorlek har du? 36/37.
15. Vill du klippa dig? Jag skulle sannerligen behöva det iallafall.
16. Är du över 25? Nej, har några år kvar dit.
17. Pratar du mycket? Både och. Ibland håller jag aldrig tyst, men andra gånger kan jag vara väldigt tyst.
18. Kollar du på O.C? Har aldrig sett ett enda avsnitt! Fast det sörjer jag inte över, tycker ändå inte att den serien verkade vara något bra.
19. Har ditt namn ett ”x” i det? Nope.
20. Känner du någon som heter Steve? Nope again.
21. Hittar du på egna ord? Haha, det har hänt. Men jag citerar Barney Stinson "det tyder på kreativitet"!
22. Är du en typiskt svartsjuk person? Kan inte alla bli lite svartsjuka någon gång?
23. Vad har du för mobil? Sony ericsson, en skitmobil som dör hela tiden.
24. Vem ringde dig senast? Min boyie.
25. Biter du på naglarna? Nej faktiskt inte.
26. Har du lockigt hår? Oh yes. Speciellt när jag har nyduschat.
27. Vilken konsert ska du på härnäst? Ingen planerad.
28. Någon bra person i ditt liv just nu? Väldigt många bra♥
29. Hur många gånger har du svurit idag? Någon enstaka gång faktiskt..
30. Vilket ord säger du ofta? Kommer inte på något typiskt ord.
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? Nope, inte vad jag vet ännu.
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? Prinsen!
33. Vad borde du göra nu? Gå ifrån datorn och göra någonting vettigare.
34. Har du något smeknamn? Milla, cams också en hel drös med sådana där snutte pluttiga smeknamn som boyie kallar mig. Men de orkar jag faktiskt inte lista upp här.
35. Sover du mycket? Jag sover väl sådär lagom.
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? Flickan som lekte med elden.
37. När var du sist ute? Idag.
38. Har du gråtit idag? Nej, inte det.
39. Är du en glad person? Oftast skulle jag nog vilja säga. Men det är klart, ibland har man sämre dagar.
40. Har du roligt nu? Haha inte mycket.
41. Vad äter du helst? Tacos. Våfflor. Kebab.
42. Vem var du med sist? Elias.
43. Pratar du i sömnen? Jag har fått höra att jag gör det.....
44. Vem kramade du sist? Elias.
45. Nämn den bästa personen? Kan inte nämna bara en ju!
46. Tycker du om någon just nu? Antagligen.
47. Vill du flytta? Ja.
48. Hur ofta borstar du tänderna? 2 gånger dagligen.
49. Är du egoist?  Ibland. Men vem är inte det?
50. Gillar du att bada? I varmt vatten, ja.
51. Skrattar du åt allt? Nej.
52. Vem får dig alltid att skratta? Familjen, boyie och vännerna.
53. Gråter du när du tittar på filmer? Jag ska inte sticka under stolen med att det har hänt några gånger.
54. När grät du senast? Igår.

Fritt fram för serier.


Sitter just nu och har ett "How I met your mother" maraton, och det finns inga som helst tvivel om att detta är en utav världens bästa serier! God damn I love it. Har även lyxat till denna tisdag kväll med en gnutta smågodis, (jag vet, det är inte klokt vilken gottegris jag är!). Men jag har bestämt mig för att börja leva ett nyttigare liv imorgon. Så ikväll är det fritt fram för onyttigheter minsan!

Men nu när jag så tydligt här ovan klargjort vilken en av mina favorit serier är tänkte jag ställa er samma fråga:



Today.

Dagens humör: Trött & upprörd.
Dagens borde: Alldeles för mycket.
Dagens frisyr: Utsläppt med snedlugg.
Dagens smink: The casual thing - puder, rouge, ögonskugga, mascara.
Dagens klädsel: Svarta leggings, svart oversize tröja och en sliten jeansväst utanpå.
Dagens planer: Schtaaan.
Dagens materiella vill ha: En kamera! 
Dagens längtan:  Efter min morfar, bonus mormor & alla de andra som är alldeles för långt bort.
Dagens fundering: Att det ska vara så svårt för vissa personer att se skillnad på mitt & ditt!   
Dagens beroende: Musik.
Dagens personer: My lovely boyie♥.  
Dagens roliga: Absolut ingenting ännu. 
Dagens låt: Jordin Sparks - Battlefield!!
Dagens bild: En random från google, men med ett kärleksfullt budskap.   



06/10/2009

Goodmorning cupcakes!♥ Hoppas att ni sovit bra? Personligen har jag sovit alldeles utmärkt, men nattens sömn har kantats av extremt underliga drömmar. Jag har tappat en tand, människor har grävt sig ner i gräsmattor och gjort tunnlar i dem, och jag har till och med drömt att S.W.A.T styrkan stormade en bostad jag var i.. Jasi, ibland kan man verkligen drömma märkliga saker!

Nu ska jag bege mig in till köket och göra lite frukost. Tjing!


I will carry you everywhere.




Den här läckerbiten blev min idag. För 149 riksdaler. Inte illa!


Gnistrande strass, vassa nitar, stenar och paljetter




Topshop, Monki, GinaTricot, H&M, Forever 21, Cubus


I want to be a writer.


05/10/2009


Måndagmorgon. Helgen är slut och ännu en till vecka är påbörjad. Like always.  
Ska börja göra mig iordning för dagen nu. Det vill säga frukost, smink och hairstyling. Hörs på ett tag!



Kanelbullensdag.


Alla tjatar hit och dit om att det är kanelbullensdag idag, så då kan ju inte jag vara sämre.. De flesta sitter säkert med en stor nygräddad bulle framför sig i detta nu, eller iallafall en av de "tag 5 för 20 kronor" bullarna från ICA, eller Konsum or whatever..

Personligen har jag inte ätit en endaste kanelbulle idag. Har inte ens smakat så mycket som ett litet pärlsocker från denna lilla degiga klump. Missförstå mig inte, jag älskar kanelbullar. Men jag älskar också att gå emot strömmen, även om det har med en sådan liten sak att göra som en bulle.. En ljuvligt god bulle. Med ett stort glas mjölk..Kanske till och med två bullar.... Näe vad tusan! Jag struntar i det här "walk my own way" tjaffset..

Nu far jag till ICA!!  


Krubb i kistan.

Det finns inget som förgyller en söndag mer än ett stort, fett och saftigt skrov! MUMS!

04/10/2009

Godmorgon sweethearts!♥ Mina planer om en morgonpromenad raserades i samma sekund mina ögon blickade ut genom vardagsrumsfönstret vid 8 snåret. En syn av spöregn och ordentlig blåst mötte mina kisande ögon och då beslöt sig den klokare delen av min hjärnhalva att det var lika bra att krypa ner i sängen igen. Så då gjorde jag det helt enkelt.

Nu däremot är det upp och hoppa för min del. Frukosten står på bordet och därefter ska jag ladda mobilen med lite ny musik hade jag tänkt.. Ciao!


Gårdagens shopping.




I guess you better go and get your armor.







En olycka kommer sällan ensam.

What a day.. Imorse sticker jag in mascaraborsten i ögat två gånger på raken. Jag missar nästan bussen. Blir attackerad av en fågel som på något sätt lyckats nästla sig in i butiken. Sist men inte minst trampar mina klumpfötter i tuggummi.... Vad är det frågan om egentligen??


High five till mig.


Jag har ett helt fat med chokladbollar framför mig!


01/10/2009

Godmorgon alla fina läsare!♥ Hoppas att allting är bra med er idag! Med mig är det lite sisådär, känner mig extremt sorgsen denna morgon. Vilket har sina klara orsaker som ni kanske förstår av det föregående inlägget. Ett inlägg som blev ovanligt långt. Ni kanske inte orkar läsa igenom det men jag kände att jag behövde skriva av mig lite.

Det enda inplanerade för dagen är att fara och tända ljus på farfars grav♥. Resten återstår att se. Nu ska jag iallafall ner och äta lite frukost/lunch. Hör av mig senare!


In loving memory <3



You still live in me
I feel you in the wind
You guide me constantly
--


På den här dagen. För exakt 365 dagar sedan, vid det här exakta klockslaget fick jag ett besked som fullkomligt krossade mig inombords. Jag var omgiven av luft men ändå kunde jag inte andas. Fastän mina ben var friska kunde jag inte längre stå upp. Jag kunde inte stödja mig. Jag föll. Jag var tom. Jag var fullkomligt mållös.

När telefonen ringde fruktade jag redan det värsta. När jag hörde mammas röst i andra änden förstod jag direkt att min värsta mardröm hade blivit sann. Efter en viss tids sjukdom hade min älskade och underbara farfar lämnat oss. Lämnat mig.. Så ensam har jag aldrig någonsin känt mig. Så många tårar har aldrig någonsin runnit nerför mitt ansikte.. 

Nu har redan ett år passerat.. Jag kan knappt förstå att det är ett år sedan jag sist fick höra din röst. Ett år sedan jag för sista gången fick hålla din hand. Hålla om dig. Tiden rusar iväg, men smärtan och saknaden består. Tiden läker inte alla sår. Det finns vissa sår som inga evigheter någonsin kan läka. Det här är ett sådant sår. Den svarta klumpen av sorg som bosatt sig i mitt hjärta kommer aldrig någonsin försvinna.

Samtidigt som det känns som att jag är ett år längre ifrån dig, har jag även kommit ett år närmare dig. Även om det är många år kvar kommer vi alla en dag att återförenas. Den dagen ska vi spela schack, och vi ska pyssla i trädgårdar och äta massvis av de karameller som jag vet att du gillar.. Den dagen. Den dagen ska jag bara hålla om dig. Den dagen ska jag återigen få säga till dig hur fullkomligt mycket jag älskar dig.

Tills den dagen vi blir återförenade igen har vi våra minnen av dig att leva på. Tack vare dessa finns du med oss i varje steg vi tar. Även om vi inte kan se dig, eller känna din närhet kommer du alltid att finnas vid vår sida. Du kommer alltid att vara den hjälpsamma, utsträckta handen när vi känner oss svaga och behöver stöd. Du kommer alltid att vara styrkan som får våra hjärtan att fortsätta slå. Du finns överallt i vår närhet. När vinden blåser i träden vill jag tro att det är du som smeker min kind. Ett sätt att lindra sorgen och saknaden du lämnat efter dig.

Jag vet att du vakar över oss, och att du har det bättre där du är nu. Utan smärta.
Du kommer för evigt finnas i våra hjärtan♥
Jag älskar dig farfar.
- -



RSS 2.0