29/09/2009

Ännu en dag som tillbringats på stan. Ännu en dag då min plånbok varit mer öppen än stängd.. Jag är helt enkelt hopplös. Ibland undrar jag om ens ordet spara finns i min inre ordbok? Äh. Om inte annat kan det bortglömda lilla ordet få ligga där i något hörn, medan jag gör mig mer bekant med älskade slösa! Sounds good to my ears.


TREND: Mormors trosor.

Förbered dig redan nu! Den hetaste trenden i vår är mormorstrosan, men nu i shortsversion. Till våren/sommaren ska det visas så mycket ben som möjligt och shortsen ska ha ordentligt hög midja.



Personligen är jag inte vidare imponerad. Förtjust. Eller överväldigad. Så detta kommer nog inte vara en trend som jag hakar på. Om sanningen ska fram tror jag det kan vara ganska svårt att kombinera "mormors-shortsen" på ett snyggt sätt, utan att få hela outfiten att skrika old ladie eller bara nude girl. Det kommer krävas rätt person, och rätt kropp för att bära upp dem!

Vad tycker ni?

 


Ännu en tisdag morgon.


En bild säger mer än tusen ord.. Right?


Godmorgon sötnosar!

Nu: Mätta min hungriga mage.
Senare: Uträtta några ärenden på stan.


Ska försöka hinna uppdatera lite mer, och svara på alla era fina kommentarer innan jag beger mig till stadens sus och dus..Men som sagt, först frukost och göra sig klar inför dagen..  Tjingeling!


En blandning av surt och salt.



Valde att lyxa till söndagen lite så detta är mina kamrater ikväll!


From blond to black.


 Agyness Deyns har sagt "bye bye" till den blonda kalufs som tidigare varit hennes signum.. Nu pryds modellens huvud av en svarthårig, Kleopatra liknande frisyr.

Vad säger ni om detta, blev det Hot or Not?  


A day to remember.


Champagne frukost 11 juni 2009.

Är det någon dag som jag gärna skulle vilja spola tillbaka tiden till och uppleva återigen så är det studentdagen! Lyckan, gemenskapen, skratten och sången. Ett minne för livet.


27/09/2009

Godmorgon alla fina läsare!♥ Hoppas att ni sovit gott denna natt. Personligen så är det andra natten i rad nu med ytterst lite sömn. Det tar på krafterna, och humöret! Får väl försöka ta någon powernap senare under dagen, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte att ha någon ro till att göra detta.

Nu ska jag iallafall gå ner till köket och ta mig en stor skål med yoghurt och musli!

Vi hörs lite senare.


Mätt och belåten.

Proppmätt är bara förnamnet till vad jag är nu.. Vilket kanske inte så konstigt när man får en middag bestående av grillade kycklingfileér och potatissallad. Då äter man. Ordentligt! 

Mmm, himmelskt gott är vad det är.

Missoni - autumn/winter


Nyckelplagget i Missonis kollektion är halsduken. Gärna så stor och lång som möjligt! Var inte rädd för att blanda olika typer av material och färger runt halsen på en och samma gång.

Inspireras och tipsas av dessa bilder ovan. Även om man inte gillar helheten på endel outfits kan man alltid hitta några guldkorn och göra om dem så de passar ens egna stil.



I got the power.

Telefonen ringde för en liten stund sedan och ensam hemma som jag är skyndade jag mig ner för att svara. Lyfter luren och presenterar mig som vanligt med mitt namn. Jag möts av en lång tystnad och när personen i andra änden tillslut tar till orda får jag detta i mitt öra: Har du beställt kondomer?

En killröst. En väldigt ung killröst. Jag förstår genast att det handlar om den traditionella busringningen som vi alla gjort en gång i tiden och ler stort för mig själv. "Du lill grabben, bara så du vet så har vi nummerpresentatör så jag kanske ska ringa upp om ett tag och säga till din mamma vad det är för verksamhet du bedriver. " ........*Klick* 

Det svaret hade han nog inte väntat sig! ;)


26/09/2009

Hej sötnosar!♥ Som jag nämnde i det förra inlägget var jag, boyie och närmare ett 20-tal andra vänner på bio igår kväll och såg andra filmen i Stieg Larssons trilogi, det vill säga "Flickan som lekte med elden". Om ni ännu inte sett den filmen så råder jag er till att göra det snarast! Den har spänning, humor och en gnutta action. Allt som en bra film ska innehålla och fortfarande mer därtill. Gillade ni första filmen så kommer ni garanterat inte att bli besvikna på denna.. Så med en utomordentligt bra film, en drös med trevligt sällskap och en påse onyttigheter var min fredag perfekt! Hoppas att er var likaså =)

Idag är jag hemma hos mami och papi och har nyss klippt gräsmattan. En sysselsättning som tog närmare 1½ timme att slutföra, så ja, vi har relativt stor gräsmatta.. Nu ska jag ner och ta mig någonting ätbart. Tjingeling!

 


Hard work work.

Nyss hemkommen efter jobb och en vistelse på ICA Maxi. Magen kurrar och lever om så det ska bli ruskigt gott med lite krubb i kistan nu. Ska försöka ta mig tid och svara på alla era fina kommentarer innan vi ska iväg på bio ikväll också.. Äntligen ska jag se "Flickan som lekte med elden"!

Önskar er alla en underbar fredag =)


25/09/2009

Godmorgon alla fina läsare!♥ Snart ska jag och boyie få oss lite mat i magen. Därefter ska vi bege oss in till stan. Jobb väntar för min del klockan 12.00 till obestämd tid, dock kortast till 15.00 och längst till 19.00. Skriver sen igen när jag kommer hem!

Hoppas ni får en underbar dag =)


Ruter 7.


I have a check shirt today.. PEACE.


Det lilla extra i badrummet.




Önskar att jag hade kunnat hoppa in i någon utav dessa duschar efter dagens promenad!


Kärlek i en teddyfamn.


Boyie tyckte att jag behövde en maskot fylld med kärlek.. 
So he gave me this little fellow. 


Balmains höst/vinter kollektion.



Hela Balmains kollektion väcker "VILL HA" känslor hos mig. Ett feminint rockigt tema med svart och vitt som grund där nitar och paljetter utgör en viktig faktor. Underbara klänningar, byxor, kjolar och kavajer. Faboulous!


Hur många rutor behöver du?



Jiesses vilket busigt gotte-monster jag är! Tog en förrätt bestående av mmMarabou mjölkchoklad innan frukosten. Tänkte att det är ju ändå torsdag idag. Det vill säga nästan fredag, och nästan helg.. So I´m worth it!


All I can do is try.






I wish I hadn't seen all of the realness
And all the real people are really not real at all
The more I learn the more I cry
As I say goodbye to the way of life
I thought I had designed for me


Klockrent.


Imse vimse spindel.

Usch usch usch!!! Jag blev alldeles nyss ställd öga mot öga med en av mina värsta fobier. Nämligen spindlar! Utan någon som helst aning om faran som väntade i köket gick jag dit i godan ro för att ta mig ett glas saft. Så ser jag i ögonvrån hur någonting stort genar tvärs över golvet. Nyfiken som man är var man ju tvungen att ta reda på vad detta okända föremål var. Så jag går efter. Lutar mig lite förbi köksbordet. Försiktigt. Tassar fram. BAM! Den anfaller mig!!

Näe.. Kanske inte riktigt.. Men jag fick plötsligt syn på den iallafall. Liten kropp, mastodont långa ben. Den värsta sorten. Jag hoppar till och skiter fullständigt i det saftglas som jag för en minut sedan törstade efter. Springer tillbaka till datastolen och hoppar upp i dess skyddande borg. *Pustar ut*

Hur kan det komma sig att vi människor, inte bara jag, har sådana fobier för spindlar egentligen? Visst, dem är äckliga och får det att krypa i hela kroppen på en (och vissa är ju faktiskt giftiga, dock är det väl inte riktigt dem som vi stöter på i vardagen).. Fast något större hot eller fara för den delen utgör inte dessa ogiftiga spindlar för oss. Tänk bara på storleksskillnaden för tusan! Vem är det som bara behöver lyfta lite på foten för att sedan mosa den andra parten? Vem kan klämma ihjäl den andra bara med hjälp av toapapper, tummen och pekfingret?

För tusan. Nu måste jag ta mig i kragen! Men alternativet med toapappret är uteslutet för mig, för jag gillar inte riktigt känslan av att mosa småkryp om sanningen ska fram. Speciellt inte skalbaggar när man hör det knastrande ljudet!

Men.. Hm.. Nu har jag det!... Dammsugaren, här kommer jag ;)


Musik och glädje!



Godmorgon sötnosar!♥ Jag tänkte att jag skulle börja denna morgon med att bjuda på en bröllopsfilm som jag hittat på youtube (någon har kanske redan sett den?). Den här filmen har en tendens att alltid få ett leende att växa fram på mina läppar, och jag hoppas att den kan göra detsamma för er! All lycka, glädje och skratt smittar verkligen av sig från filmen.

So enjoy!


Trapped by the rain.

Idag har det blivit konstaterat. Jag är ett offer. Ett offer för någon persons skadeglädje! Jag börjar nästan tro att det sitter en liten gubbe uppe bland molnen med en gigantiskt vattenkanna och håller koll på mig. Övervakar minsta lilla steg jag tar, och framförallt de steg som jag planerar på att ta utanför husets fyra väggar.

Jag hinner inte mer än vifta med stortån utanför ytterdörren så tippar den lilla gubben bland molnen vattenkannan neråt och dränker mina planer. Himlen konspirerar inte bara mot mig, utan även min träning.. Vilka rackare!


Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt.

Vet ni vad mina kära läsare? Nu ska jag bunkra på mig en hel-dundrandes massa kläder och sedan bege mig ut på en promenad.. Det blåser ute, och graderna på termometern är inte många.. But I can do this!


Weekday autumn/winter.



Finns några riktiga godbitar. Eller vad säger ni?


Tell me I´m frozen. But what can I do?

 


Mysighetsfaktorn är hög.


Mysig oversize kofta från GinaTricot. Går lös på 199 riksdaler.

Tro mig, de är exakt lika sköna som de ser ut att vara! Jag investerade i två utav dessa under min vistelse på stan idag. Dels en i kulören längst till vänster, och sedan en i den gråa färgen i mitten.. Min kropp kommer må så gott i höst/vinter insvept i dessa!


Busy like a bee.

Känner att jag inte varit den mest aktiva bloggerskan idag. Forgive me!

Så vad har jag då gjort under alla dessa timmar då mina fingrar inte knappat för jämnan på det utnötta tangentbordet? Jo, jag har ätit på Max, sprungit på stan i x antal timmar, shoppat (förvånade?), fikat hos min söta farmor, handlat mat, varit ute och gått och sedan slutligen duschat. Det är vad min dag har bestått av, i korta drag. Så som ni märker har jag varken haft tillgång till någon dator eller haft någon tid till att blogga.. Men nu ska jag passa på att svara på alla era fina kommentarer och även försöka vara lite mer aktiv ikväll!

Tjing ♥


Min positiva dag.

Tänk.. Hela långa sommaren har gått, med underbara mornar med solsken och värme. Men inte en enda dag har tanken slagit mig om att äta frukost ute på altanen! Ironiskt minst sagt att man ska börja använda sig utav uteplatsen i nästan slutet av september, då hösten och vintern står och knackar på dörren. Fast som det gamla ordspråket lyder, "bättre sent än aldrig".

Det var iallafall underbart att äta morgonmålet ute i solen, om än det var något kallt, och höra......hammaren slås på spiken och traktorer köra omkring... Det är faktiskt sant. Tyvärr kan jag inte förgylla hela denna bild med fågelkvitter och lärkor, för jag hörde inte en enda jäkla fågelsång! Byggarna som jobbar frenetiskt med ett nytt hus snett nedanför vår lägenhet överröstade allt det ljuvliga. Fast det är väl så livet är för det mesta? När man lyckats måla en bild till perfektion, så ska det alltid samlas en färgkladd någonstans som förstör intrycket.

Jag hade kunnat vara sur och gnällig nu. Men det tänker jag inte vara. Känner att jag har vaknat på exakt rätt sida av kudden imorse så jag har bestämt mig för att se allt från den positiva sidan idag. Jag menar, frukost ute på altanen + "efterrätt" (det fanns några saltiner och brié ost kvar sedan igårkväll), samtidigt som ögonen får vila på en HEL DRÖS snygga unga karlar i snickarbyxor och hjälmar... Fasen vilken bra morgon jag har haft! ;) Haha.


Jag tror på duvan som vet vart den ska.

Godmorgon sötnosar!♥ Så var det måndag och en ny vecka har inletts. Solen skiner utomhus och man blir ögonblickligen glad när man tittar ut genom fönstret. Underbart!

Jag tror banne mig att jag ska göra en liten sak annorlunda i min morgonrutin idag. Nämligen göra iordning en välsmakande frukostbricka, klä på mig en tjock kofta och några filtar och sedan förflytta mig ut på den lilla altanen för att avnjuta mitt morgonmål. Lät inte det som en mysig idé?


New in my closet.

As promised. En del av de senaste dagarnas shopping:


Stickad oversize tröja GinaTricot 149:-


Linne/Tunika GinaTricot 129:-


Flerradigt långthalsband Kappahl 99:-


Nitväst Cubus 199:-
Svart längre baslinne H&M 69.50:-


Am I the only one?

Snart ska jag parkera rumpan i soffan med en kopp te, en brié ost och saltiner kex för att se TopModel klockan 19.00. Söndagsmys så det bara skriker om det!

Haha förresten. Är det bara jag som älskar att äta en massa godsaker när man sitter och ser program så som TopModel, Tjockholmen osv?? Antingen får personerna i serien inte äta pga att de kan bli "too fat" eller så måste karaktärerna äta mindre för att bli "less fat"..

Då tycker jag det är skönt att sitta på andra sidan tv:n med en chokladkaka i handen och tänka att man har det rätt så jäkla bra som man har det. Att vara en vanlig svensson i ett rätt så normalt liv, och med en rätt så normal kroppsfigur. Amen!



Vardagsproblem för en pensionär.. Hm?

Alltså vad är det som händer? Håller personerna i lägenheten ovanför mig på att stampa sig ner genom golvet för att komma hit på ett Gevalia kafferep ala "när du får oväntat besök" stil? Jasi.. Även om de lyckas ska de då fan inte få något kaffe!

Har sådan lust att göra den världsberömda "knackande surtanten". Det vill säga hämta kvasten och banka den mot taket för att få ett tyst på oljudet. Haha jag kan riktigt se det scenariot framför mina ögon! Sur, grinig och mumlandes för mig själv.. Näe men fy *gnuggar ögonen*, hur gammal sa jag att jag var nu igen?  


20/09/2009

Godmorgon cupcakes! ♥ La mig igår vid 24.00 efter att jag och boyie avnjutit en hel drös med vindruvor framför "Drag me to hell". Även om genren på den här filmen ska vara rysare kan jag väl inte säga att jag blev så vidare rädd av den, men däremot var den oerhört äcklig på vissa ställen! Usch. Det var även lite tråkigt att den kändes relativt B-ig i vissa scener och man blev ofta irriterad över huvudrollsinnehavarens handlingar. Men nu ska jag inte sitta här och varken såga, eller berätta hela filmen! Om ni känner för det så är den helt klart sevärd =)



Några planer för denna söndag har jag ännu inte. Utan lär väl ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa! Nu ska jag iallafall gå och ta mig lite frukost.... Tjing!


Don´t care whats on my babys mind.

Då var man nyduschad och fräsch efter den nästan 2 timmar långa promenaden. Sitter nu med ett glas saft bredvid mig och lyssnar på Sahara Hotnights - Cheek to cheek. Älskar refrängen som verkligen sätter sig i skallen på en!

Planerna för resten av kvällen kommer enbart bestå av att slappa, slappa och ja, slappa ännu lite till! Känner att nu är jag värd att bara dega och inte göra någonting alls =)
 


De sista drömmarna sträcker sig mot himlen.

Goodmorning sweethearts! ♥ Fastän min kropp tillsynes sov inatt, så har det varit fullt hålligång i hjärnkontoret när jag besökt drömmarnas land. Under dessa 8 timmar har jag blivit jagad av en mordgalen Hitler, undvikit pistolskott, hoppat ut genom ett fönster, jag har besökt underbara antikaffärer, färgat håret, kört lastbil, klätt en julgran, vandrat i skogen och haft klassträff på McDonken. Inte illa va? Tänk om man vore så effektiv i verkliga livet också! Eller.. nja.. Det finns faktiskt många saker bland dessa situationer som jag gärna slipper handskas med i mitt vakna tillstånd. Fast det är klart, mycket av detta är tekniska omöjligheter också. För inte har någon hört om att Hitler har återuppstått och rymt från graven?

Nåväl. Nu har jag varit vaken några timmar och har passat på att dammsuga lägenheten. Klockan 12.00 har även jag och boyie tvätt-tid så det blir väl en liten städardag idag.. Haha nog märks det att man är tillbaka till den "verkliga" världens vardagliga tristess nog! ;) 


Foto: google.


Du sa du behövde tid. Du hade tid.

Snart ska jag sätta igång med dagens work-out. Promenad 1½ timme och styrketräning 1 timme. Taggad som aldrig förr!

This is true blood!

Kan inte direkt säga att jag är vidare nöjd över den här fredagens start. Har en vit gigantisk bomullstuss i höger näsborre (här är vi detaljerade!) för att inte näsblodet ska rinna ut över tangenterna.. Usch, fy och blä!

Håller tummarna för att ni har en desto bättre morgon än vad jag har! =)

Nu: Breakfast!!


I found myself in you.

What a day! Idag har jag och Hanna gjort en grundlig genomgång av Skellefteås butiker och shoppingutbud. Anlände till stan kring 11.45 och for därifrån kring 17.15 tror jag. Måste säga att det har varit en riktigt trevlig dag idag, om än vi båda var lite trötta i fötterna och hade ont i armarna av alla kassar vi bar på ;)  Måste göras om snarast!

Ligger lite efter nu med att visa allt nytt som införskaffats de senaste dagarna. Men jag ska göra mitt bästa för att ändra på detta och ordna bilder åt er i helgen. Det blir väl bra?.

Kan iallafall erbjuda er en liten sneakpeak på mina nya dojjor jag köpte på DinSko idag.



Kombinationen av grovt, spännen och nitar är lysande Sickan!


Jag har kämpat med en dröm.

Ställningen i matchen Me V.S The dish är just nu 1-0! Victory!

Ska slänga på mig andra kläder nu och sedan börja springa till bussen. Har nämligen en träff med my x classmate Hanna på stan. Vilket kommer bli jätte trevligt! =)

Ha det bäst!


Be brave.

Nu har jag instinktivt blundat alldeles för länge vad gäller diskmonstret som lagras och växer sig allt större och större för var dag som går! Det är bäst att jag börjar planera en förödande attack snarast innan stekpannor och kastruller går till anfall först..

Med diskborsten i ena handen och YES i den andra ska jag ta tillbaka den diskbänk som en gång var min!


17/09/2009.

Godmorgon alla fina läsare! ♥ Sovit gott? I hope you have.. Imorse kändes det ovanligt tungt att stiga upp ur sängen när klockan ringde. Låg kvar och snoozade ett tag och sträckte ut hela kroppen innan jag slutligen gjorde en kraftansträngning och fick mig upp.. Nu sitter jag här och har nästan svarat på alla era kommentarer. Resten fortsätter jag med efter jag har fått lite mat i magen!

I´ll be back.


Where does my heart beat now?




Autumn/Winter. Acne. 2009.

Oversize linnet längst upp med tryck bak på ryggen, den svarta klänningen längst upp med puff på ena axeln & kavajen längst ner i mitten. Det är saker som dessa som får mig att dra djupa ängsliga "VILL HA" suckar!


16/09/2009

Godmorgon sötnosar! Hade egentligen planerat att stiga upp vid 07.00 idag och börja dagen med en lång morgonpromenad! Men då när jag tittade ut genom fönstret och möttes av en grådisig dimma och regndroppar på asfalten, ja, då kändes dragningskraften till sängen betydligt mycket starkare!

Men nu är min lilla sovmorgon över och precis som alla dagars morgonrutin hade jag tänkt ta mig lite frukost nu. Så vi hörs på en liten stund! ♥


In a world full of strangers, you're the one I know.

Ska börja detta inlägg med att be om ursäkt för den urusla uppdateringen idag! Skäms på mig.. Men det har helt enkelt aldrig hunnits med att blogga när det varit full rulle varje minut. Som jag nämnde i mitt förra inlägg så har jag spenderat dagen på stan tillsammans med världens bästa storebror! Flertalet timmar på stan resulterade i en lunch på Dallas och i några shoppingkassar för oss båda två faktiskt. Ska försöka ta kort på mina nya inköp imorgon så ni får se nyheterna till min garderob!

När vi kände oss nöjda och belåtna med staden, alla dess affärer och folk, så begav vi oss hemåt. Väl hemma tog jag en promenad på två timmar i det fantastiska vädret och sedan ett styrketräningspass på 45 minuter. Måste erkänna att jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv ikväll ;) Efter duschen blev det en välförtjänt avslappningsstund i soffan framför Idol, och ja, nu sitter jag här.

That´s what I´ve been up to today. Hoppas att ni har haft en lika fantastisk dag som jag har haft! =)


All they gave me was this ticket to heaven.

Dobro jutro! Vilket språk tror ni att jag säger godmorgon på idag sötnosar? ;) .. Hoppas att ni sovit underbart denna natt, för det har då minsan jag gjort. Har tyvärr inte drömt några roliga drömmar som jag kan dela med mig av denna morgon, men ni kanske har drömt något finurligt som ni vill berätta om? =)

Vad har jag för planer för denna tisdag då? Jo, jag och brorsan ska in på stan och gå och shoppa kläder!! Ni hörde faktiskt rätt. Och ja, jag är relativt förvånad själv. Hur ofta erbjuder sig en storebror att frivilligt gå på stan och kolla kläder tillsammans med sin lillasyster? But no complain, jag är överlycklig och ska utnyttja detta till MAX ;D Haha. I slutet av dagen är jag rädd att han kommer ångra detta generösa erbjudande.

Men hur som helst. Nu blir det breakfast! 


Sanningen gör ont.

Efter en mysig kväll tillsammans med familjen sitter jag nu återigen i lägenheten med boyie. Han spelar något dataspel och jag bänkade mig framför den bärbara datorn för att kunna skriva några rader till er. Ur en ergonomisk synvinkel känner jag dock att det inte är världens bästa idé att sitta med datorn på vardagsrumsbordet och jag själv halvt ihopsjunken sittandes i soffan. Inte bra för ryggen!

I övrigt så väntar jag på att Roast på Berns ska börja 21.55 på Kanal 5. Klantig som man är lyckades jag fullkomligt missa det förra veckan, men efter att ha hört så många bra saker om programmet har jag gett mig fasen på att inte missa det ikväll! Tydligen ska det vara Pernilla Wahlgren som blir grillad denna gång.


Den gode. Den onde. Den fule och en finne.
-

Ni missar väl inte Roast på Berns ikväll? =)


I'm not broke but you can see the cracks.

Sitter nu hemma hos föräldrarna och tar det lugnt, umgås och myser. Mina ärenden på arbetsförmedlingen gick faktiskt relativt fort för ovanlighetensskull! Därefter följde jag med min pappa och bror och hälsade på farmor en sväng, och sedan for vi och handlade på ICA Maxi. Nuförtiden känns det som att man träffar familjen så sällan, med tanke på att jag alltid är i lägenheten tillsammans med boyie. Så dessa familjestunder är guld värda för mig! 

Men nu ska jag ut och hjälpa mami litegrann i trädgården hade jag tänkt. Inte direkt för att jag har så vidare "gröna fingrar" som det kallas, men det är underbart väder ute. Så det känns synd att sitta inne.

Vi hörs på en stund!


Uno dos tres cuatro.

Buenos días! Inte varje dag man får en godmorgon hälsning på spanska va? =) (håller tummarna för att jag uttryckt mig korrekt nu, men annars får någon spanskläsande rätta mig!).. Hoppas att alla ni söta läsare har sovit gott. Personligen har jag haft en väldigt god natts sömn fylld med olika roliga och galna drömmar. Har bland annat drömt om att jag hade ett konditori i min brevlåda, och jag hade en stor fest i lägenheten med flera tusen inbjudna! Så sprang vi runt i hela området och sjöng midsommarvisor.. Ja, som ni hör har jag drömt lite olika tokigheter, men jag vaknade då med ett leende på läpparna i morse.

Planerna för dagen ser ut som sådana att jag måste in på stan och gå på arbetsförmedlingen. Inte världens roligaste, men det måste göras. Så jag ska gå och göra mig någon frukost nu och sedan börja fixa till mig för dagen.

Hoppas att ni får en underbar dag!


I’ll use your light to guide my way.

För tillfället är internet segt som lönnsirap för mig, och det är jätte mega irriterande då jag trycker och trycker och absolut ingenting händer. *suck*. Aja. Det är väl bara att gilla läget I guess..

Bortsett från att vara irriterad på internet så sitter jag och lyssnar på Bandit Rock, en riktigt bra radiostation om man gillar låtar som går mer åt rockstuket. Värt att "lyssna" in!.. Börjar även fundera på om det börjar vara dags att göra sig klar för sängen. Så härnäst ska jag iallafall gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna!

 


.Me. Myself. And I.


Utmaning.

Jag blev utmanad av Erika!

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och 
berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! lycka till!

1. Vad heter du? Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cash
3. Flicknamn: Cecilia
4. Pojknamn: Charles
5. Yrke: Chaufför
6. Färg: Cerise
7. Klädesplagg: Cape
8. Mat: Chili con carne (bara C:n så plus poäng på mig!)
9. Sak i badrummet: Citron-doft-spray
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Clown-attack
12. Något man skriker: Cocktails!
13. Film: Chocolate
14. Något man dricker: Cider
15. Band: Coldplay
16. Djur: Cow
17. Gatunamn: Citronfjärilvägen
18. Bil: Citroên
19. Sång: Chasing cars

Jag utmanar:
Linneá
Charlotte
Camilla
Josefine
Lena


Att vara, eller att inte vara.



Ni missar väl inte nya säsongen av Top Model ikväll? Klockan 19.00 på kanal 3. Jag kommer nog att sitta bänkad =) .. Å fram tills dess? Relax. Take it eeeaaasyyy..


Sagan om en fantasi.

Näe. Nu blir det en promenad för min del! Har alldeles för mycket spring i benen och tankar i huvudet som flyger och far just nu. Blir perfekt att få ut och röra på sig =)


Finns det något vackrare än höstens alla färgkombinationer?


Seems like it was yesterday when I saw your face.

Goodmorning sweethearts!  Jag hoppas innerligt att ni hade en mycket bättre gårdagskväll och natt än vad jag hade. Strax efter klockan 21.00 fick jag nämligen enorma smärtor i vänstersidan av magen. Kunde inte lyfta vänsterbenet, hade frossa och kände mig yr. Det är inte ofta jag gråter av smärta, men det gjorde jag igår.

Boyie tyckte att vi skulle fara upp till akuten, men jag envisades med att det inte behövdes. För sådan är jag. Alldeles för envis för mitt eget bästa.. Sedan har jag en fobi för sjukhus när de för mig, genom tidigare erfarenheter bara symboliserar död. Plus att jag inte vill vara en sådan som far till doktorn för minsta lilla små sak. Så jag härdade ut. Efter många om och men lyckades jag till och med somna igår natt trots känslan av den huggande smärtan.

Idag känns det bättre. Tack och lov!! Fast fullständigt är inte smärtan riktigt borta än, men tar jag det bara lugnt under dagen och vilar osv så borde det gå över.

Men nu ska jag ta mig lite frukost. Macka, banan och ett stort glas mjölk!

Hörs på en stund.


I can’t break these chains that I hold.

Jag blir fullkomligt tokig! Det känns som att det enda jag har gjort idag är att springa på toa. Nu får man straffet för att man klär sig för lite och gått och frysit. Urinvägsinfektion/blåskatarr.. Wiho, min helg är fulländad! (Snälla, förstå min ironi).

Sitter och dricker glas efter glas med en hemmagjord "häxblandning" bestående av citron och vatten. Jag har snart druckit upp hela den lilla flaskan med citron inom loppet av 2 timmar. Såhär mycket har jag aldrig druckit någonsin på en och samma dag kan jag lova er!

Men förutom att dricka citronvatten. Är det någon som har tips på hur man kan bli av med detta elände lite snabbare? 





One night of magic rush.



 

 One night to be confused. One night to speed up truth. We had a promise made. Four hands and then away. Both under influense. We had devine scent. To know what to say. Mind is a razorblade.


Live every moment.

Godmorgon sötisar! Har ni sovit gott? Det kan jag då ärligt säga att jag har för en gångsskull! Inga oroligheter, inga konstiga drömmar, ingenting. Det tackar vi för.

Nu ska jag gå och ta mig någon frukost. Sedan hade jag tänkt att hoppa in i duschen, och efter det svara på alla era fina kommentarer! Hörs på en stund..


En bild på klassens skrinda & en happy classmate. STUDENTEN 2009!  


Because all I ever wanted was a place to call my home.

Efter en lunch på Tatung, en sväng på stan, en tripp till Elgiganten, en ride till Jula och en cruising på ICA Maxi är jag nu äntligen hemma igen! Ni måste ha hållit era tummar riktigt hårt medan jag varit borta. För nog har det blivit en del shopping för mig idag! Som lovat kommer här bilderna på mina nya karameller:


Jeansväst 399:- H&M


Världens sötaste halsband 30:- ord.pris 79:- Ur&Penn



T-shirt 149:- JC (Trycket syns dock lite dåligt.)

Nå, vad tycker ni? :)


Always look on the bright side of life.

Godmorgon alla gulliga läsare! En ny dag har börjat. En ny, underbart solig höstdag! Håller ni inte med mig om att man får så mycket mer energi av de skinande solstrålarna? Det får då iallafall jag.

Är i full färd just nu med att sminka mig och göra mig iordning för dagen. Det blir nog en tripp in till stan lite senare, något exakt klockslag vet jag inte. Så får väl helt enkelt se när man pallrar sig dit. Hade tänkt gå in på JC och se om man hittar någonting intressant nu när de har klubbdagar där - med 20% rabatt på allt i butiken. Inte helt fel.. Så har ni tur kommer jag ha några nya plagg till garderoben att visa er senare idag. Håll tummarna!


Save me.

Uppstigning 09.00. Bloggning. Frukost. "Hem till gården". Handling på ICA Maxi. Middag. Serier. Promenad. Idol. Bloggning. Godnatt ?.

Min dag i korta drag. Det har inte hänt så mycket roligt idag, men tänk vad tiden har gått fort ändå!


I took a walk around the world.

Dagens humör: Trött & less.
Dagens borde: Alldeles för mycket.
Dagens frisyr: En tjoffs på skallen.
Dagens smink: The casual thing - puder, rouge, ögonskugga, mascara.
Dagens klädsel: Gråa leggings, lång svart tröja från Monki.
Dagens planer: I have no idea.
Dagens materiella vill ha: En ny kamera!
Dagens längtan: En hel del faktiskt..
Dagens fundering: Livet är alldeles för komplicerat.  
Dagens beroende: Musik.
Dagens personer:  Family.
Dagens roliga: Gårdagens Idolavsnitt.
Dagens låt: 3 doors down - Kryptonite!!
Dagens bild:  Min och Tesses sovplats i Byske för några år sedan. The best car ever ;)



I took a walk around the world to ease my troubled mind.





If I go crazy then will you still call me Superman. If I'm alive and well, will you be there holding my hand. I'll keep you by my side with my superhuman might. Kryptonite.



Give me reason.

Godmorgon alla söta! Solen skiner utanför fönstret och träden viker sig nästan dubbla pågrund av blåsten. Tycker det är tråkigt att det ska blåsa så mycket, men man får njuta så gott det går av dagens väder trots detta..

Hade tänkt svara på era kommentarer nu och sedan ska jag gå in i köket och göra mig lite frukost. Det är precis vad min kurrande mage behöver!


Skriver på ett tag.


I believe I can sing.


10 minuter kvar. Snart är det Idol.  På grund av en gnutta tristess, en nypa nöje och säkerligen en massa andra faktorer hade jag tänkt att se det ikväll. Yes sir. Joinar ni?

Hm.. Kanske borde ta tillfället i akt och göra detta till en Hot or Not fråga. Vad tycker ni om idol nuförtiden? Är det värt att se, eller är hela programmet en urmjölkad penga ko? Säg din åsikt!


Ibland är jag komplicerad.

Märker nu när jag kollar på statistiken att besökarantalet och sidvisningarna ökat markant idag! Vilket gör mig så glad. Välkommen alla nya läsare som har hittat hit, jag hoppas att ni kommer stanna =)

Har funderat på hur märkligt det är att alla kläder alltid tycks hamna i en hög någonstans i sovrummet. Så en dag märker man att den där högen börjar fasen vara ordentligt hög nu! Det är i just det läget jag befinner mig. Så egentligen borde jag gå och städa undan eländet omedelbums.. Men, nja.. Jag hinner göra det senare..

(Så vips var jag i uppskjutande-fällan!) Så typiskt jag..


10 saker ni (kanske) inte visste om mig.

1. När jag dukar brukar jag aldrig ta fram besticken, men allting annat. 

2. Jag är inte den mest barnälskande personen på denna planet.

3. I am an addict... Of Nezeril nässpray!

4. Jag tar alldeles för mycket värktabletter än vad jag egentligen borde.

5. Jag tycker att clowner är läskiga.

6. När jag var liten trodde jag att mamma och pappa kunde köpa en lillasyster
till mig på Konsum....(Men jag fick aldrig någon)

7. Jag älskar att spela teater och regissera egna.

8. Jag samlar på i princip ALLT som går att samla på.

9. Jag är värdelös på att laga mat.

10. Jag har alltid haft en dröm om att bli kriminaltekniker.


What did I walk away to find?

Om det fanns ett pris för klantighet skulle jag nog vinna det. År efter år! Jag är omöjlig på det att jag aldrig ser förhöjningar eller nedsänkningar i marken där jag går. Jag snavar. Snubblar. Flyger och far. En annan mycket farlig vardagssak för mig är att gå nerför trappor.

Vet inte hur många gånger jag snavat i trappen hemma hos föräldrarna, och jag lyckades med det även idag. Dock klarade jag mig helskinnad ur den upplevelsen. Fast en gång var jag nära att bryta handleden när jag gick nerför källartrappen och ramlade. Hade lite bråttom och såg mig inte för. Stengolv och en klumpig donna som mig går inte riktigt ihop! Men jag lever då än så länge och det är väl tur det?

Hur är det med er? Är ni offer för någon återkommande "klantighet"? :)


Lady Gaga - Paparazzi




One night to be confused.

Godmorgon sötnosar! Sovit bra? Personligen har jag sovit som en stock, iallafall fram tills klockan 03.00 imorse då jag vaknade till av någon anledning. Efter det var det kört! Låg och vred och vände, och FRÖS så in i norden och för varje minut som gick blev jag bara mer och mer vaken. Så det gick åt pipsvängen.. Känner mig trött och slut, så det kan nog vara välbehövligt med en slappardag idag. Som det ser ut nu kommer jag inte att behöva jobba så, men vi får väl se.

Hade tänkt ta mig en morgonpromenad nu faktiskt men det blåser fruktansvärt mycket, så det lockar inte direkt att gå ut i detta väder. Fast ut och motionera vill jag trots allt, så planerna kommer nog bara skjutas upp till lite senare. Men för tillfället håller jag mig inne, tänkte svara på era kommentarer =) Ni är för fina!


The more I had to change I'd just stay the same.

Sysselsättningen idag har bestått av arbete på Carlings. Vilket har flytit på smärtfritt och bra. Eller, dock inte helt smärtfritt med tanke på att mina fötter värker som tusan! Har nog inte haft världens bästa skor på mig. Men som ordspråket så fint lyder "vill man vara fin får man lida pin". True.

Senare ikväll ska jag sitta bänkad klockan 20.00 framför dumburk nr 2, eller med ett mer folkkärt ord känt som tv:n. För ingen har väl missat att premiären för Idol 2009 är ikväll? Det ska jag då sannerligen inte missa, för det är någonting som brukar locka till ett eller två skratt. Om inte annat har det ju nästan blivit lite av en tradition att se.

Men men. Nu hade jag tänkt svara på era kommentarer! Tjing.




It hurts with every heartbeat.

Kom hem för ca en timme sedan. Har hunnit få mig lite mat i magen och sedan bänkade jag mig här. Planerna för kvällen ser ganska lugna ut. Kommer nog bara mysa framför tv:n skulle jag tro, eller så blir jag sittandes framför denna dumburk. Fortsättning följer.



Maybe we could make it alright
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better..


Flames to dust.

Godmorgon kära läsare! Ännu en nästintill sömnlösnatt har passerat. Jag kan verkligen inte sova på nätterna nu, ligger och vrider och vänder och får ingen ro i kroppen. Till råga på allt har jag drömt världens knäppaste drömmar om reklam, hundar, Nanne Grönwall?, kartonger, brevlådor, mobbning, trappor osv. Drömmen var så underlig att jag inte ens kan klura ut något sammanhang ur den och berätta den i flytande form. Så jag kan endast ge er ett litet smakprov.

Men nu ska jag iallafall försöka stappla mig in till köket och ta lite yoghurt. (Likheten mellan mig och en zombie är nog slående just nu!)

Vi hörs lite senare idag =)


I'm still alive but I'm barely breathing.

Fy på mig! Uppdateringen idag har verkligen varit usel, och det ber jag om ursäkt för. Men jag har inte haft någon ork till att blogga. Har knappt ens haft någon ork till att stiga upp ur sängen. Det var först vid 12 tiden som jag segt lyckades pallra mig till soffan, tätt invirad i det gosiga täcket för att se Sex and the City. Hela min dag har bestått av att antingen ligga i soffan, eller i sängen. Dagens "spänning" för min del bestod av när jag tog en dusch. Då kanske ni förstår tristessen som rådit för mig under detta dygn?

Känner mig lite kryare nu. Eller, kry och kry vet jag väl inte om det är rätt ord. Men jag blev bara så less på att ligga hela tiden. Så nu tänkte jag sitta här ett tag..

 Jag hoppas innerligt att eran dag har varit mycket roligare än min! Vad har ni haft för er? =)


When I'm losing my control, the city spins around.

Nyvaken. Slut. Utmattad. Trött. Snorig. Hostig. Tårögd. Hes. You name it! Dagens arbetande tog verkligen kål på mig. Så fort jag kom innanför dörren till lägenheten så slängde jag mig ner i sängen och blev liggandes där. Inte helt otippat så somnade jag och tro det eller ej men nu är jag om inte ännu mera trött och slut.

Även om det bokstavligt talat suger att vara sjuk så måste jag ändå erkänna att det finns vissa små fördelar med det också. Mami och papi skjutsade mig hem till lägenheten och då fick jag en liten goodiebag med allt som kan tänkas behövas i detta tillstånd. Hostmedicin, näsdroppar, huvudvärkstabletter, bullar, mat, godis, frukt osv. Rätt så gulligt va?

Men nu börjar hostan sätta igång igen. Ska ta mig lite medicin, och sedan kanske en karamell.. Eller två.. Det är ju trots allt fredag!!


It's been a while since the two of us talked.

Godmorgon alla fina läsare! Det är en ordentligt förkyld liten dam som pallrat sig upp ur sängen för att skriva några rader till er. Måendet är verkligen inte på topp idag. Nu har jag inte bara halsont, utan har även gått och blivit hes, snorig, hostig och känner mig tung i huvudet. Usch och fy!! Vi får se hur mycket ork jag kommer att ha idag överhuvudtaget, men det var iallafall tänkt att jag skulle in tvärt på stan. Well see about that..

Nu ska jag gå och ta en halstablett. Vi hörs!


You took your suitcase, I took the blame.



Bilder från lookbook. I LOVE!

You wrote me a letter.

Idag har det verkligen varit en slappar dag för min del. Dels på grund av att vädret inte varit något vidare, men också för att min hals inte mår världsbäst just nu. Har så fruktansvärt ont i halsen för tillfället. Jag hoppas att det inte kommer utvecklas till någonting mer, för just nu har jag verkligen inte tid eller råd att bli sjuk! Det blir att kurera sig lite nu dessa dagar och ta det relativt lugnt. För sjuk ska jag banne mig inte bli!


never again.





Semester.

Som ni kära läsare förstått har jag alldeles nyligen gjort en liten semestertripp till Stockholm, och jag tänkte att jag kortfattat skulle skriva lite om dessa dagar. Bilder kan jag dessvärre ännu inte lägga ut pga att minneskortet är hemma hos mami och papi. Men detta ska jag försöka ordna så fort som möjligt.

Torsdag: Flyget var ordentligt försenat så resan påbörjades inte förrän 21.30. Min första flygning är nu avklarad, och den gick alldeles utmärkt förutom när nedgången av planet påbörjades. Då fick jag ordentligt lock för öronen och kraftigt tryck och smärta. Vilket inte var något vidare men jag härdade ut.

Fredag: SHOPPING!!!! Jag och Fanny var in på de flesta affärer som Stockholm har att erbjuda och detta resulterade i en hel del köp för oss båda två. Fötterna värkte ordentligt på kvällen däremot men det är smällar man får ta.

Lördag: Turist dagen. Vi besökte ett antal museéum, så som Livrustkammaren, Aquarium och Vasamuseét. Såg på hajmatning, åt goda muffins, njöt av solen, åkte Djurgårdsfärjan, tog kort, grillning, kojbyggning, trevligt sällskap och film.

Söndag: Gröna lund för hela slanten!! Dock är jag inte lika åk-tokig som min käre kompanjon är, men ett besök i spökhuset gjordes bland annat. En tripp som jag skrattade mig igenom hela vägen och småsnackade med spökena. Trevligt.. Åt godisremmar, njöt av solen, njöt av musiken, "Svenne banan", SÅNG, Cosmonova, besultsångest, thaimat, såg Nanne, Markoolio och Molly Sandén.

Måndag: Med mig som kartläsare och Fanny som chaufför gav vi oss ut på Stockholms vägar för att besöka Stinsen, Stockholm Outlet och IKEA. Vilket vi lyckades med galant utan några större missöden. Flyg hem 17.15.

För att skona er läsare tror jag bara att jag ger er en kort version av denna tripp. Annars skulle jag kunna skriva oändligt mycket mer, men det tror jag inte någon utav er skulle orka läsa. Om ni däremot undrar över någonting får ni helt enkelt fråga så kan jag förklara lite mer ingående :)

Huvudsaken är iaf att denna resa har varit underbar!! Det måste göras om snart igen ;)


Home sweet home.

HEMMA!!!! Jepp, nu har jag lämnat Stockholms sus och dus för att återigen befinna mig i lugna lilla Skellefteå. På gott och ont. Resan har varit underbar och jag ska försöka lägga in bilder och skriva mer detaljerat om resan lite senare idag. Hinner nämligen inte göra det nu. But I´m back. Så troligtvis ska det bli lite mer uppdatering här nu.

Seeee yaah!


RSS 2.0