Fredag 30 april 2010



Jaha. Så var det valborgsmässoafton. "What to wear" problemet är i full gång här hemma i lägenheten medan jag lyssnar på Queen - I want it all genom stereon. Rätt så passande.. Ni undrar säkert varför jag redan nu börjat fixa och trixa med kläder inför kvällen, men saken är den att jag börjar jobba klockan 12.00 - 17.10. Direkt efter jobbet drar jag och Boyie iväg till några vänner för att grilla och umgås ikväll. Så när jag beger mig till arbetet måste allting vara färdigt och klart. Vilket är lättare sagt än gjort. Till råga på allt är varken sminket eller håret gjort heller. Oh shit. Det är bäst jag sätter igång!

Önskar er alla en trevlig valborgsmässoafton! :) Hoppas att det inte snöar hos er som det gör här hos mig.. Puss.


You can´t stop me now



Godmorgon snyggingar
! Vaknade för nästan en timme sedan och är hur trött som helst. Ska snart in till köket och ta mig en kopp kaffe och därefter börja fixa iordning mig lite. Dagen kommer nämligen spenderas med Fanny och vad vi ska hitta på för äventyr är fortfarande obestämt. Men jag kan tänka mig att sitta ute och jobba på brännan kan vara ett ganska aktuellt förslag.. Men som sagt - nu kaffe!

i just cant get enough



Check it out. Bustier febern har börjat överta mitt sinne också. Denna underbara kommer från Lindex och går loss på 179 riksdaler. Känner att denna kommer användas flitigt i vår/sommar! Jag garderade mig och köpte med mig både en vit och en svart hem, men i slutändan tror jag nog att det blir den svarta jag behåller. Black will always be black.

Nu - Träning!

Good morning lovers



I brist på välbehövlig sömn så kan ni kalla mig fröken trött idag. Väldigt trött. Det gråmulna vädret hjälper inte heller till med mitt uppiggnande. Jag som hade hoppats på solsken idag fick mig en enorm besvikelse när jag slog upp ögonen från mitt misslyckade försök till sovmorgon. Regn och blåst var synen som mötte min näthinna. Med ens kändes allting enbart grått och trist.. och tröttsamt.

Näe fy. Jag ska inte tynga ned er med mina bistra ord.. Det börjar vara dags för frukost time nu. Så jag ska gå och se vad jag kan rota fram i köket. Vi får hoppas att lite mat i magen kan göra min dag lite muntrare. Puss!

Simply perfect



Den här donnan från StockholmStreetStyle får stå för dagens inspiration. Älskar kombinationen av spetsbodyn, jeansvästen och den beigea jackan tillsammans. Helt enkelt perfekt!


Just thought that you should know..

.. nu tar jag på mig joggingskorna och beger mig ut i löparspåret! Har alldeles för mycket överskottsenergi och tankar som jag måste bli av med. Ciao.


It´s a beautiful day.

Idag är jag tröttare än tröttast. Förstår inte vad det är med mig nuförtiden. Konstant trött 24/7. Har ingen ork till någonting förutom det absolut nödvändiga, det vill säga jobbet.. Nåväl. Jag håller tummarna på att det snart kommer bli ändring på detta!

Nu ska jag iallafall pallra mig ut i solstolen en liten stund innan jag beger mig iväg till jobbet. För säkerhetsskull ställer jag väckaren på mobilen genom att somningsrisken är katastrofalt hög för mig just nu!

Önskar er alla en underbar dag. Puss.


I hope you understand the words.

Hello bloggen! Tro det eller ej. Men jag lever faktiskt. Även om det kanske inte verkar som det med tanke på min aktivitet här. Eller snarare brist på den. Men saker är lite upp och ner för tillfället. En karusell hit och dit. Så någon inspiration har inte riktigt funnits för att varken läsa bloggar eller underhålla min egen.

But I promise. Things will change.. Talk later.. Puss

You put a smile on my face.


Jag har världens allra finaste morfar! ♥


This time, I don’t need another perfect lie.






You don´t need a ticket to fly with me.


Jag fullkomligt älskar indianlooken. Det blir så underbart perfekt när man kombinerar fjädrar, fransar, pärlor och flätor.. Håller ni inte med mig?

Sen måste jag erkänna att jag blir grymt sugen på en fjädertatuering när jag ser dessa bilder.. Maybe..


Morning cupcakes!

Hoppas allt är bra med er denna onsdagmorgon. Tyvärr hinner jag inte skriva något vidare roligt eller inspirerande blogginlägg. Måste skynda mig att välja kläder och sedan fara till jobbet. Yepp, as usual! Lyckligtvis jobbar jag bara till 1300 idag, så det blir skönt med en kortdag.. Talk later.


Take me to the place I love.


Kvällsfika framför datorn.

Nu blir det The Vampire Diaries, ananas & en kopp varmchoklad. Jag vet. Lite udda kombination. Men KING ändå!

The time to make a change is right now.


Idag fick en chansning och en klassiker följa med mig hem efter jobbet. Med andra ord: Det orangea nagellacket är en keeper, men mineralfoundationen från Lóreal var en vild chansning i ett försök att vidga vyerna i kosmetikdjungeln. Dels för privatbruk och även i samband med jobbet i och med att jag är kosmetikansvarig. Så det ska bli spännande att se om den håller måttet! 


..
  


Morning sunshines!

Fick världens chock när jag loggade in och traditionsenligt kikade på besöksstatistiken. Wow. Vilken surprise. Siffrorna hade skjutit iväg i höjden. Jag trillade nästan av stolen av förvåning. Men givetvis också glädje!

Welcome alla ni nya läsare, och puss på er gamla som fortsätter komma hit ♥


LI-LI-LIKE-IT.



Just don´t give up on me.


Hej bloggen! Ja. Jag ska försöka förklara. Avsaknaden av aktivitet här i min elektroniska dagbok beror på mitt nuförtiden alldeles för enformiga liv. Jobb. Mat. Träning. Sova. Jobb. Mat. Träning. Sova. osvosv. Som en skiva som fastnat på repeat och spelar samma melodi over and over again. 


Men ikväll har jag sagt åt mig själv att lägga "beach 2010" syndromet på hyllan. Ingen träning. Bara slappa! Puh.. Vi får se hur jag klarar detta..


Goodmorning sweethearts!

1:a april. Dagen då man får luras med allt och alla och fortfarande ha ett gott samvete. I ställningen lurad-lurare ligger jag redan under med 1-0. Fick nämligen ett jobbrelaterat sms av chefen imorse, ett bus som jag naturligtvis svalde med hull hår. Det var först när det andra sms:et i ordningen kom med orden "april april =D" som jag förstod vilken dag det var.. Sen kan jag ju personligen tycka att det är lite under bältet att skicka ett aprilskämt klockan 08.00 på morgonen när man nyss vaknat och skölden ligger på hyllan.

Meen, i slutändan är det jag som får skylla mig själv. Under 1:a april råder inga regler på vad som är och icke är tillåtet. Det är bara att köra. Lyckligtvis är hämnden ljuv. So beware today!


RSS 2.0