30 januari 2010.

Nu är jag långledig. Lördag. Söndag. Måndag. SKÖNT!

Dagen kommer spenderas på stan, och sedan far jag hem till föräldrarna ikväll och äter upp mig en sisådär fem kilo. Det finns nämligen ingenting som slår pappas mat! Mums.

Önskar er alla en underbar lördag. Puss.


Take a breath, take it deep.And you can see my heart beating. You can see it through my chest.
And I’m terrified. But I’m not leaving. Know that I must must pass this test.


I try to put on a face and cover my heart.


Inside everything's upside down. Everything's spinning around. And it's freaking me out.

25 januari 2010.
Hello honey bunches! Hade planer på att ta en morgonpromenad imorse när väckaren ringde 06.30 och Boyie skulle iväg till jobbet. Tänkte att jag skulle få en extremt bra start på min andra godisfria dag med lite träning. För att vara extra nyttig och hälsosam!

Men hur tror ni det gick?
Jo. Det ska jag tala om.. Dessvärre gjorde jag misstaget av att ligga kvar i den extremt varma och sköna sängen, medan jag tänkte över mina möjligheter och vägde för- och nackdelarna över att faktiskt lämna min trygga borg.. Lösningen på mitt problem kom sedan ganska enkelt och självklart.. Jag somnade..

Det är tur att jag har en kropp som fattar alla jobbiga beslut åt mig!
-
Men nu är det slut på latheten, och tröttheten för den delen. Ska ta mig lite frukost och sedan göra mig klar för att fara på jobbet. Önskar er alla en underbar dag! Puss.


Sweet as sugar.


Jag har börjat gå på diet. En godisdiet. Frukost. Lunch. Middag. Kvällsfika. All the time.

Okej. I stundens hetta må jag ha överdrivit det litegrann.. Men ni förstår poängen.. Och nu har jag äntligen bestämt mig för att ta tag i problemet - Från och med imorgon ska jag säga upp mitt största beroende på obestämd tid! No more candy for me.
.
Usch.. Hur ska det här gå?


Morning.

Det blir ett snabbt inlägg denna lördag morgon. Ska få i mig lite frukost och sedan drar jag iväg till jobbet! Hemkomsten blir efter 15.30 snåret. Puss.


Now I realize.


17 januari 2010.

Känner att det har blivit mycket bio för min del den senaste veckan. I torsdags for jag och såg Sherlock Holmes, trots att majoriteten av er läsare faktiskt rekommenderade Avatar. Men jag gick mot strömmen och ångrar det inte ett dugg. Filmen var genialisk. Helt underbar.

Och igår var det återigen dags att bänka sig i biosalongen. Men den här gången var det Snabba cash som spelades på den stora duken. Filmen var helt okej. Varken mer eller mindre enligt min åsikt. Utan bara - helt okej.


snabba cash.


Schemat för idag.

Jobb 12.00 - 16.00. Middag på Wook n´ Roll (Boyie bjuder♥). Bio 18.15. Avatar VS Sherlock Holmes.

Help me.


13 januari 2010.


Hello honeys! Vad har ni för er idag? Själv har jag nyss kommit hem från stan där en del nödvändigheter och onödigheter inhandlades. Gjorde också bort några ärenden som jag haft hängandes över mig den senaste tiden.

Har bland annat haft ett presentkort på en sminkning + produkter från Make Up Store i min ägo ungefär huuur länge som helst. Nu finally har jag bokat tid den 18/1. Vilket var på tiden med tanke på att det bara räckte Januari månad ut. Det är verkligen typiskt mig att skjuta upp saker till sista minuten. Note to myself: Skärpning damen!


Always right in black.
H&M, Cocoo.se, Kappahl, Topshop & Net-a-porter.


I use to look the other way.

The more I have to change I just stay the same..


Crowded streets all cleared away.


Det är 31 minusgrader utomhus. Helt sjukt kallt..

6 januari 2010.


Hallå!
Nyss hemkommen från jobbet. Ska tvärduscha och slänga i mig lite mat, därefter blir det att fara iväg och vara med några vänner.

Hoppas ni får en underbar kväll! Puss.


Oh boy.


Jieesses!
Vilken dag. Jobb från 09.00 - 19.10. Full rulle non stop. Känner mig helt slut. Så planerna för kvällen ser väldigt enkla ut. Filmkväll -> Public Enemies -> Johnny Depp.. Nej, jag klagar inte.


My stairway to heaven.

För min del börjar måndagen snart lida mot sitt slut i och med förkylningens inverkan på min energi och ork. Men innan jag gör mig klar för sängen tänkte jag slänga in en bild på det Efva Attling halsband jag köpte idag för en del av mina julklappspengar.

Det var kärlek vid första ögonkastet och jag älskar verkligen texten med tanke på att jag har många personliga anknytningar till den.


Tusen tusen tack till min fina morfar, bonus mormor, mamma & pappa för denna julklapp!! ♥


4 januari 2010.


Godmorgon! Idag har jag turen att vara ledig ifrån allt vad arbete heter. Så jag och mamma ska ta en riktig tjejdag på stan och bara mysa. Kommer bli toppen!

Önskar er alla en underbar dag! Puss.


Looking for some hot stuff.I want to break free.


Förkylningen retar mig. Hånar mig. Det taggiga halsmonstret som gav sig av för någon dag sedan har nu funnit sin väg tillbaka till min strupe. Nu värre än någonsin.

Lyckligtvis har jag några små ess i rockärmen som förhoppningsvis ska ta död på dessa virus. And I will not show any mercy.


Take a breath, take it deep.


Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott? För min del ställer förkylningen till med en del sovsvårigheter i form av yrsel, huvudvärk, hosta och mardrömmar. Symptom som inte bara fördröjde min träff med John Blund igår kväll, utan som även gjorde det fruktansvärt svårt att få sig upp ur sängen imorse.

Men plikten kallar, så det är bara att ta sig i kragen. Klockan 10.30 - 16.10 kommer jag befinna mig på jobbet, och förhoppningsvis har jag lite mer till röst idag än vad jag hade igår. Ingen höjdare när kunderna knappt hör vad man säger ;P

Aja.. Nu ska jag börja klä mig och styla håret. Hade bäst. Puss.


Happy new year.


Hej! Mitt första inlägg 2010. Coolt.. Hoppas att alla hade en underbar nyårsafton! Personligen spenderades mina sista timmar av 2009 tillsammans med ett tjugotal härliga individer i ett hus i Hebbersfors. Kvällen bjöd på grillat, vattengymnastik på torra land, allsång, användning av en vattendammsugare, dans, en utkastad matta, blöta sockar, chipsregn, raketer, nyårslöften och skumpa.

Kort sagt gjorde vi ett ordentligt avsked av 2009 och välkomnade 2010 med bravur. Precis som man ska göra!


RSS 2.0