I don´t get it

Med en diet bestående av ett dussintal värktabletter har jag nu kämpat mig igenom den här jobbarhelgen. Min kropp är inte riktigt med i matchen. Det känns som att den snart kommer kräva time out. Orken är försvunnen. Spårlöst borta.
Torsdag 28 oktober

Efter en natt med bara någon ynka timmes sömn fungerar jag inte riktigt som människa idag. Vaknade till vid 02.00 av en enormt sprängande huvudvärk. Därefter fick jag spendera de följande timmarna klarvaken med inte bara huvudvärken, utan även med ont i magen och illamående. Med andra ord har detta varit en mardrömsnatt utan dess like för min del. Samt början på en mardrömsdag. Men det är bara att uthärda.. It sure makes me feel like I´m alive.


What doesn´t kill me can only make me stronger

You wanted to harm me but that won't work anymore. Uh, no more, oh no, it's over. Cause if it wasn't for all of your torture, I wouldn't know how to be this way now, and never back down. So I wanna say thank you.

Cause it makes me that much stronger, makes me work a little bit harder. Makes me that much wiser, so thanks for making me a fighter. Made me learn a little bit faster, made my skin a little bit thicker. It makes me that much smarter, so thanks for making me a fighter.


Knock you downMitt hjärta fullkomligt smälter.

Just a thought


Vi ser det snöa, vi ser det snöa

Godmorgon vänner! Förutom att jag ser ut som galna proffesorn i håret nu när jag nyss vaknat så har även första snön kommit under natten. Ett tunt tunt snötäcke har lagt sig över gräsmattan. Ett täcke som däremot inte kommer att bli långvarigt med tanke på stormen som nu regerar utanför fönstret. Träden håller på att gå av på mitten pågrund av blåsten och till råga på allt så vräker det ner snöblandat regn. Så all snö som återstår börjar snart bara vara en blöt sörja på asfalten.

Men men. Nu ska jag inte längre sitta och begrunda vädret. Magen ropar på frukost och dess vilja är min lag.. Talk later!


Always look on the bright side of life

Nyss hemkommen efter en enormt trevlig stan-dag tillsammans med min Sunnie! ♥  Börsen har blivit lite lättare, garderoben har blivit lite mer fylld och magen har fått avnjuta en ljuvlig kladdkaka. Bättre än så blir det inte!

Ska hoppa in i duschen nu och sedan försöka få någonting ätbart i magen. Önskar er alla en trevlig kväll! Puss.


Empty room

Jag vill skriva, massor, i mängder. Om allt. Och om ingenting. Bara explodera. Men antingen är det helt tomt, nästan som om det ekar, eller så tar det bara stopp på något vis. Mina glödande fingrar snubblar på tangenterna. Hur mycket jag än försöker hittar jag inte orden. De är försvunna.


I know whats on your mindJust don't fall recklessly headlessly in love with me. Cause it's gonna be, all heartbreak blissfully painful and insanity. If we agree, you can hang with me..
When you see me drift astray outta touch and outta place. Will you tell me to my face? Then I guess you can hang with me.. Oh you can hang with me.Robin är min idol. Tjejen är fantastisk.


Kiss your heart goodbye

Mitt förnamn är fröken Trött just nu. Efter en intensiv jobbarvecka hade jag egentligen behövt en tidig kväll igår. Men alla mina planer om att komma i säng i någorlunda bra tid försvann ut genom ytterdörren i samma stund som vännerna klev in genom den. För vem VILL egentligen lägga sig vid 10 en fredagkväll oavsett hur jobbig vecka man haft? Näe. Helst inte jag.

En annan mycket trevlig sak var impulsbeslutet som ledde till en Umeå resa idag med Rebecka och Jennifer. Fruktansvärt trevligt. Och det bästa av allt är att trevligheterna inte tar slut där. Näe. För imorgon får jag återigen träffa världens allra bästa Fanny. Och så jag längtar!!

Men nu ska jag krypa ner i famnen på b-friend framför tv:n och bara mysa.. Hoppas ni har en underbar lördag! Puss.


Somedays are better than others

Sådär. Hemma efter en väldigt kort, men ganska stressfylld arbetsdag. Jag har nämligen gjort iordning den nya kosmetikkampanjen där bland annat Maxfactors nya höstkollektion Xperience har fått lite extra fokus då den är alldeles nyinkommen. Dessutom till extra bra introduktionspriser. Värt att kolla in på Lindex!
Bilder lånade från Frida Fahrmans blogg.

Xperience kollektionen består av 3 nya produkter i olika färger. En foundation, en mascara och ett gloss balm. Jag kan varmt rekommendera er att prova dessa produkter, och då kanske först och främst mascaran. Den fångar upp de minsta fransarna, gör dem längre och fylliga utan att det ser klumpigt ut. För mig är den en ny favorit!


I feel like I´m upside down

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med ett gäng vindruvor och inviga första avsnittet i säsong 2 av The vampire diaries.. KING!!
Take me to another place

Det är något med mig och söndagar. Vi går inte riktigt ihop. Tycker inte riktigt om varandra. Nej, usch och fy och usch och fy igen. Känner mig extremt otaggad på jobb idag.. But a Woman's Gotta Do What a Woman's Gotta Do.. Right?

Och förresten.. Godmorgon på er!


RSS 2.0