Dagens lärdom:

Gå aldrig in i en mataffär hungrig. Har just dukat fram min middag som består av åtta dubbla stycksaker från Marabou och en liter mjölk. Jag känner att detta verkligen är ett achievement i mitt liv. Anna Skipper hade nog varit fruktansvärt stolt över mig!.. Hrm..


David Beckham goes undercover.


AND ANOTHER ONE BITES THE DUST.

Firade löningen igår med att införskaffa ett par ordentliga vinterkängor. Det var kärlek vid första ögonkastet när jag såg dem på hyllan inne på DinSko. Att det även var clubdagar och därmed 20% rabatt på alla skor gjorde inte direkt saken sämre!Im going through changes.

Livet är i rullning. Jobbade min sista dag på Lindex idag och imorgon börjar jag min nya anställning inne i stan. Helt sjukt.  

Dagens lärdom:

Håll aldrig en sax nära ögat vid en nysningsattack. Detta kan leda till svåra smärtor i ögongloben.


Good Night.


Bad moon rising.

Söndag söndag söndag.. Jag har spenderat dagen vandrandes mellan soffan och sängen i en enda stor grå förkylningsdimma. Har konsumerat sjuka mängder te. Jag har börjat älska te lika mycket som jag älskar hundvalpar och choklad så what to do. När jag hostar yr det typ tesump. For real. Heh. Ja så intressant är jag idag. Gör ingen nytta alls.


RSS 2.0