The final countdown

GOTT NYTT ÅR!!!! (Ja.. inte riktigt än. Men snart.)

Nu ska jag skynda mig att välja kläder, sedan drar jag iväg till festligheterna! Hoppas ni alla har en kingass nyårsafton :) Puss. Vi hörs nästa år!


I need to have you near me

Idag har jag fyndat. Ordentligt! Efter att ha krigat på mellandagsrean i åtskilliga timmar lyckades jag tappert ta mig hem med ett gäng påsar i handen.  Men trots detta känner jag mig ändå inte riktigt tillfredställd. Så därför kommer även morgondagens huvudsakliga aktivitet att bestå av höga armbågar och kvicka fötter, kämpandes bland alla blodtörstiga och ivriga kvinnor. Fast då med världens bästa Sanna vid min sida! 

Efter hemkomsten och världens godaste middag bänkade jag och b-friend oss i soffan framför en hysteriskt rolig film vid namn "The other guys". Om ni inte redan sett den - GÖR DET!!


 


Dagen efter dopparedagenFör att summera julen 2010 kort kan jag bara säga att den var helt underbar från början till slut!! Jättefina julklappar, världens bästa familj ♥ och god mat. Helt enkelt perfekt.

Hoppas innerligt att ni också haft en underbar jul kära läsare =)


KING.So when will I wake up and scream - no way. no way.

Love yourself first


The final countdown

Söndag. Närmare bestämt 4:e advent. Endast 5 dagar återstår innan självaste nedräkningsdagen är här - Julafton. Men mitt i all denna julstress kan jag inte annat än undra vars december månad egentligen tagit vägen. För visst har det gått fort?
Try to catch me if you can

Godmorgon! Igår kväll kikade Ola och Jennifer förbi och vi bänkade oss i soffan framför filmen "The Town". Den var helt okej, varken bra eller dålig egentligen.. Umgänget däremot får fem av fem stjärnor och som vanligt hade vi en riktigt trevlig kväll :)

Vad som däremot är mindre trevligt är att snöovädret fortsätter regera hänsynslöst utanför fönstret, för andra dagen i rad. Det innebär också att dagens huvudsakliga aktivitet kommer innebära att jag och mina grova skogshuggararmar kommer spendera åtskilliga timmar i Ursviken med en snöskovel i handen. Och för att orka uträtta detta enorma träningspass som jag har framför mig ska jag nu se till att kroppen får sig lite energi. Frukost, here I come!


Thursday night liveDen här veckan har bestått av alldeles för tidiga morgnar i samband med alldeles för sena kvällar. Gårdagskvällen var heller inget undantag då hela arbetsgänget begav sig ut på Allstar för att käka och dricka gott. En fantastiskt rolig kväll, som tyvärr bjöd på flera ätbara besvikelser. Torra kycklingar, mystiska "ingredienser", mögliga jordgubbar, stenhårda efterrätter, kaffe som är så starkt att det nästan bränner hål på muggen + bordet osv osv. Men som tur var överskuggades ändå allt detta av ett härligt gäng kvinnor med flera hinkar humor. Tack!


15 december 2010

Godmorgon! Jag känner mig mer död än levande denna onsdagsmorgon till ära. Huvudvärk och allmänt bara pissmående. Antar att det är en sådan dag idag. Men men. Nu ska jag ta mig i kragen och försöka pussla ihop och fixa till de skärvor av glas som faktiskt är jag.. Talk later!


You look at me and I see my reflection


Straight through my heart

När något får mina känlsor att bubbla över, när jag känner att jag vill slå näven i väggen och skrika tills alla tomrum i hela världen blir fyllda av en känslomässig explosion. Riv sönder mig, bygg upp mig och håll hårt i mig.

Har för mycket att tänka på, när jag inte vill tänka alls. Känner för mycket när jag inte vill känna något. Jag vill dra ur kontakten till mitt hjärta. Mitt huvud. Nollställa allt och börja om från början. Att någonstans mitt i allt kaos och förvirring hitta mig själv. Hitta den där glöden som jag vet finns någonstans inom mig. Jag är starkare än såhär.


You and me together, stars forever

Idag slog jag och Sanna våra kloka huvuden ihop och kom på den briljanta idén (märk min ironi, haha ♥) att baka knäck. Men som vanligt när vi är tillsammans blir saker och ting aldrig riktigt som man tänkt sig. Det trevliga och stämmningsfulla julbaket blev ett ravedisco med tredjegradens brännskador och attackerande knäckklet. Och just ja. Mitt långfinger blev snäppet kortare. En helt vanlig dag alá Camilla och Sanna style. We rock!I can be right there next to you. No matter where in the world you are. I got you right here next to me. Forever connected through the stars. ♥


Maybe, your gonna be the one who saves me
And all the roads we have to walk are winding. And all the lights that lead the way are blinding. There are many things that I would like to say to you, but I don't know how.

It´s the final countdown

1 december. 23 dagar kvar till julafton. 30 dagar kvar till nyårsafton.


Visst känns det som att dagarna bara flyger iväg?

RSS 2.0