Rubik´s cube

Nedan får ni ett litet smakprov från H&M:s High Summer kollektion. När de landar i butik? Allt från första april till sista augusti. 

 


REMEMBER THAT THE DREAM IS EVERYTHING.

Sitter och brottas med en jävligt seg tanke som vägrar dö. Eller kanske snarare en idé jag fick klockan kvart över sex på morgonen för någon dag sen som antingen är fullständigt genialisk eller riktigt, riktigt retarded. Har inte kommit på vilket. Störigt. Annars så har jag haft lite dåligt samvete för att jag hellre sover på soffan än uppdaterar här under de få lediga stunder jag har från jobbet. Tycker ju om att skriva här, tycker om er, men har slut bränsle för tillfället. Håller tummarna för att min idé är genialisk så det blir full tank igen. En nystart. Fööörhoppningsvis.


Stay with me

Torsdag morgon, och min sista lediga dag innan jobbarhelgen. Snart ska roadtripp nummer 2 påbörjas tillsammans med Sanna. Denna gång bär det av till Piteå för att bland annat besöka Dollarstore och Left Hand Tattoo.. Spännande va?


Onsdag 2 mars 2011

Godmorgon. Nu drar jag iväg på personalmöte fram tills klockan 10.00. Sedan bär det av till Umeå för shopping och andra trevligheter. Talk later!

RSS 2.0