Måndag 28 november 2011

Har varit en riktigt bra helg!! Lördagskvällen spenderades hemma hos en arbetskamrat där det bjöds på en hejdundrandes inflyttningsfest. Vid midnatt drog vi oss inåt stan där vi shottade tequila och skakade rumpa på Allstar all night long.

Söndagen inleddes med en ordentlig sovmorgon och följdes sedan av ett mysigt adventsfika hemma hos Josse, och en snabb tripp på skyltsöndagen där jag införskaffade två nya mössor på Indiska. Om det är keepers eller inte det återstår att se.

Men som alltid när man har roligt går tiden alldeles för fort och nu är det återigen måndag. Jobb väntar mellan 14.00 - 19.00. Men först väntar en lunchdate med mamsen. Puss.


Söndag 13 november.

Idag är det farsdag. Och vilken fantastisk pappa man har att hylla ♥. Men förutom att ha ätit en sjuhelsikes massa fika dagen till ära har jag även spenderat en större del av söndagen ute i skogen med ett hagelgevär vid min sida. Lite lagom sådär rambogirl meets norrland, if you know what I mean.

Sitter även för andra gången idag med önskan om att en näspray som stoppar näsblod skulle produceras. Pronto... Men jag befarar att jag får nöja mig med mina vita bomullstussar ett tag till. Suck..


It´s monday, monday..

Inleder min lediga måndag med en promenad upp till Solbacken för diverse smått och gott handling. Later!

RSS 2.0